Εμβρόντητοι και οι βουλευτές της ΝΔ με την αλλαγή πλεύσης Αρβανιτόπουλου!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2013 21:36

Εμβρόντητοι και οι βουλευτές της ΝΔ με την αλλαγή πλεύσης Αρβανιτόπουλου!

Ακόμα και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, έμειναν εμβρόντητοι από την αλλαγή πλεύσης του Υπουργού Παιδείας κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου με το επικείμενο κλείσιμο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και την αδικία εις βάρος της Κεφαλονιάς. Είχαν μείνει και αυτοί πως η «μπόρα» πέρασε για την Κεφαλονιά και όλα βαίνουν καλώς μετά τις δεσμεύσεις του τελευταίου πριν από 20 μέρες. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Όλα τα παραπάνω προέκυψαν από την συνάντηση που είχαν ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο πρόεδρος του ΤΕΙ Ναπολέων Μαραβέγιας και ο εκπρόσωπος των φοιτητών Γιάννης Σγουρομάλλης στην Βουλή με βουλευτές του κοινοβουλίου.


Οι συναντήσεις με τους βουλευτές έγιναν στο εντευκτήριο της Βουλής και μεταξύ αυτών υπήρξε συνάντηση με την βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κα Μαρία Ρεπούση.

Ρεπούση: «Δεν υπήρξε ακαδημαϊκό κριτήριο στην κατάργηση του ΤΕΙ»

Η κα Ρεπούση μάλιστα φέρεται να είπε πως δεν υπάρχει ακαδημαϊκό κριτήριο στην κατάργηση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, αλλά πολιτικό. Και δεν είναι κρυφό πως αρκετοί βουλευτές της ΝΔ θεωρούν πως με το σχέδιο «Αθηνά» και τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις σχολών ο κ. Αρβανιτόπουλος θα δημιουργήσει εχθρούς και μέσα στην παράταξή του.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250