Έτσι… γλεντούν οι Κεραμειές!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 00:51

Έτσι… γλεντούν οι Κεραμειές!

Κέφι, χορός, ζωντάνια! Το τρίπτυχο της επιτυχίας που συνόδευσε τον αποκριάτικο χορό της 3ης τάξης του Λυκείου Κεραμειών!Μια όμορφη ατμόσφαιρα στο κέντρο διασκέδασης "Acropolis" στα Σβορωνάτα που τα παιδιά την έκαναν ακόμα πιο όμορφη με τους χορούς τους και την αστείρευτη ενέργειά τους. Κείμενο – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής Τα εδέσματα που προσφέρθηκαν ήταν σπιτικά, όπως επίσης και τα υπέροχα γλυκά και άπαντες γλέντησαν με την ψυχή τους.

Η Ειρήνη Φωκά, από το δεκαπενταμελές του σχολείου, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της υπέροχης εκδήλωσης, καθώς και τους χορηγούς της. Αναλυτικά τόνισε τα εξής: " Σας καλοσωριζουμε στον αποψινο αποκριάτικο χορό μας.Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς μας και τους καθηγητές μας που όλα αυτά τα χρόνια μας στηρίζουν και ειδικα φέτος σε αυτό το δύσκολο αγώνα μας.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Τουμασάτο , ο οποίος μας βοήθησε με τις επιστολές και τον διευθυντή μας κ.Μοσχόπουλο που ανέχεται την τρέλλα μας όλες αυτες τις μέρες.
Ευχαριστούμε θερμά την κ. Μπούρα για την πολύτιμη βοήθειά της στη διοργάνωση και την πραγματοποίηση του χορού μας. Βρίσκεται παντα στο πλευρό μας και ξέρουμε πως είναι δίπλα μας όποτε τη χρειαστούμε.

Ευχαριστούμε επισης τον Α.Ο.Φωκάτων και τον κ.Νίκο Φωκα ο οποιος μας βοήθησε σημαντικά με τον ποδοσφαιρικό αγωνα που διοργάνωσε , καθως και τους παίκτες της Αστυνομίας ,της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού.

Ευχαριστουμε το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και ιδιαίτερα τον κ.Λυκιαρδόπουλο.

Ακόμα, ευχαριστούμε τον κ.Μιχαλάτο Θεόφιλο γιατην προσφορά του και τα καταστηματα :

FOOD MARKET AB
ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΣ ΡΟΜΠΟΛΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΓΛΥΚΟΝ ΕΣΤΙ ΝΤΙΝΑ
ΠΑΝΤΑΖΑΤΟΣ
ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΒΙΝΙΕΡΑΤΟΣ
ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ κ.ΑΓΓΟΥΡΙΑ

Σας ευχομαστε καλή διασκέδαση!"

Μεταξύ των χορευτικών διαλυμάτων, έγινε και λαχειοφόρος, αγορά με πλούσια δώρα.

Στην εκδήλωση, το παρών έδωσαν ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σκλάβος, το μέλος του Επιμελητηρίου Νίκος Μενάγιας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μάκης Σπυράτος (του οποίου ο γιος έδωσε... ρέστα χορεύοντας), ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων Νίκος Φωκάς και πολλοί άλλοι, καθώς η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά.

Δείτε τις φωτογραφίες από εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=pFNaaipi7ug


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250