Χάρης Αμούργης στον COSMOS 96,5 : To club μας έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη σε Ελλάδα και εξωτερικό

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 19:19

Χάρης Αμούργης στον COSMOS 96,5 : To club μας έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ο Χάρης Αμούργης, εκπρόσωπος του VW Fan Club Kefalonia Greece – των γνωστών “σκαραβαίων” – φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την φιλανθρωπική δράση του Club για τα παιδιά στο ίδρυμα "Κιβωτός Αγάπης".

Συλλογή αγαθών για το ίδρυμα "Κιβωτός Αγάπης"

«Είναι μια κίνηση που την κάνουμε κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα. Προσπαθούμε να είμαστε κοντά στα παιδιά που τα θεωρούμε κάπως απροστάτευτα και θέλουν την αγάπη μας, οπότε κάθε χρόνο προσπαθούμε αυτές τις μέρες να δίνουμε μια ελπίδα και μια νότα χαράς σε αυτά τα παιδιά».

«Από το φεστιβάλ του καλοκαιριού ξεκινάμε την συλλογή των αγαθών. Όλοι προσπαθούν να συνεισφέρουν. Το Club μας τώρα έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ειδικά το καλοκαίρι με τις εκδηλώσεις που κάνουμε,  κυρίως τουριστικού χαρακτήρα, θέλοντας να αναδείξουμε τον τόπο μας κάνουμε κι αυτές τις δράσεις.

Μελλοντικές δράσεις

«Όπως κάθε χρόνο ετοιμάζουμε την ετήσια τριήμερη εκδήλωσή μας. Φέτος η έδρα θα είναι το Αργοστόλι και θα έχουμε πάλι εκδρομές σε όλη την Κεφαλονιά εώ θα φέρουμε και συγκροτήματα.

Έρχονται και από άλλες χώρες, όπως Ολλανδία, Πολωνία, Γερμανία, Ιταλία και φυσικά και από όλη την Ελλάδα και είναι πραγματικά συγκινητικό. Δεν είναι ένα και δύο αυτοκίνητα, είναι πολλά, είναι ομάδες αυτοκινήτων από άλλες χώρες. Είναι σημαντικό για την Κεφαλονιά αυτό και δημιουργείται και πολύ όμορφη εικόνα με τα αυτοκίνητα, που το καθένα τους έχει τον δικό του χαρακτήρα»

Τι κάνει τον “Σκαραβαίο” τόσο αγαπητό;

«Είναι ανεξήγητο. Ο καθένας μπορεί να βάλει τον προσωπικό του χαρακτήρα σε αυτό το αυτοκίνητο. Ίσως το σχήμα του, ο ήχος της μηχανής…Όλα αυτά συνδυάζονται. Ακόμα και η εύκολη συντήρησή του τον κάνει αγαπητό. Δεν βγάζει βλάβες, επισκευάζεται εύκολα…Μπορείς να ταξιδέψεις εύκολα. Εμείς όλα τα ταξίδια μας τα κάνουμε με τον “σκαραβαίο” μας».




00 inkefalonia general ad 300X250