Κινητοποίηση για την παιδεία – Διαβεβαιώσεις από τον Αντιπεριφερειάρχη (video)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 16:47

Κινητοποίηση για την παιδεία – Διαβεβαιώσεις από τον Αντιπεριφερειάρχη (video)

Τα θέματα της παιδείας που «καίνε» έθεσαν επί τάπητος σήμερα καθηγητές και γονείς στην κινητοποίηση που έγινε έξω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς. Την κινητοποίηση οργάνωσαν οι ΑΣΓΜΕ- ΕΛΜΕΚΙ και οι Ενώσεις και Σύλλογοι  Γονέων. Μάλιστα αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων, αποτελούμενη από τον περιφερειακό σύμβουλο Δημήτρη Μαντζουράτο, τον πρόεδρο της ΕΛΜΕΚΙ Διονύση Γεωργόπουλο, τους δημοτικούς συμβούλους Νίκο Γκισγκίνη και Σταύρο Γρηγορόπουλο, τον Νίκο Γαλιατσάτο, αρκετούς γονείς και μαθητές ανέβηκαν μέχρι το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Κουρή και έθεσαν επί τάπητος τα προβλήματα. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο κ. Κουρής από την πλευρά του έδωσε διαβεβαιώσεις πως το θέμα της κατασκευής του νέου συγκροτήματος που θα στεγάσει το 2ο Λύκειο Αργοστολίου, που άπτεται στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας βρίσκεται σε καλό δρόμο, «εντός των ημερών θα το δημοπρατήσει ο ΟΣΚ» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα επεσήμανε πως από το τεχνικό πρόγραμμα έχει βγει κονδύλι από την περιφέρεια για την αντισεισμική προστασία των σχολείων της Κεφαλονιάς.

Δείτε παρακάτω τι ειπώθηκε στην συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη
https://www.youtube.com/watch?v=JdtExAreVig

Δείτε δηλώσεις καθηγητών και γονέων
https://www.youtube.com/watch?v=I2dAGi_9QG8

Εν συνεχεία έγινε επίσκεψη και στο δημαρχείο όπου τα προβλήματα τα άκουσαν οι αντιδήμαρχοι κ. Σάββας Σαββαόγλου και Ευάγγελος Κεκάτος, καθώς ο δήμαρχος απουσίαζε στην Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




00 inkefalonia general ad 300X250