Ο Δρακουλόγκωνας στον COSMOS 96,5 για το περιστατικό στη Μελισσάνη : Υπερβολές των τηλεοπτικών περσόνων - Τι λέει για τον εργαζόμενο

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 19:46

Ο Δρακουλόγκωνας στον COSMOS 96,5 για το περιστατικό στη Μελισσάνη : Υπερβολές των τηλεοπτικών περσόνων - Τι λέει για τον εργαζόμενο

O τέως αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και σχολίασε το περιστατικό στο Λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης ανάμεσα σε εργαζόμενο και τους παρουσιαστές της τηλεοπτικής εκπομπής ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΙ του ΣΚΑΪ.

«Τελικά τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάστηκαν. Πρέπει να υπάρχει μια σοβαρότητα. Η προσωπική άποψη που καταθέτω εγώ είναι ότι στο σύνολό τους, οι εργαζόμενοι του Δήμου στην Μελισσάνη είναι πολύ ευγενικοί και αξιόλογοι άνθρωποι, γνωρίζουν την δουλειά τους και έχουν την ικανότητα  να εξυπηρετούν τους επισκέπτες. Καμιά φορά μπορεί να γίνονται σφάλματα. Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος με τον οποίο έγινε η “φασαρία”, είναι πολύ καλό παιδί και  ευγενικό  που μερικές φορές δείχνει φοβισμένο. Εκτιμώ ότι όλα τα υπόλοιπα, αποτελούν υπερβολές αυτών των τηλεοπτικών περσόνων, οι οποίοι προσπάθησαν  να δημιουργήσουν κάτι παραπάνω από αυτό που ούτως ή άλλως κάνουν – άλλωστε το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν το παρακολουθώ γιατί το θεωρώ μη ουσιαστικό – και εκεί είναι το θέμα. Να δημιουργήσουν ζήτημα σε βάρος ενός εργαζόμενου,  χωρίς να υπάρχει».

«Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που ζουν παρουσιάζοντας τις ζωές των άλλων. Όταν παρουσιάζεις τις ζωές των άλλων και τις συμπεριφορές τους κατά άσχημο τρόπο, προφανέστατα η παρουσίαση σου αποκτά μεγαλύτερη αξία και απήχηση. Αυτή είναι η άποψή μου γνωρίζοντας το παιδί. Έγινε μεν ζημιά, αλλά από αυτούς. Επειδή κάποιοι  λένε και για άδεια που θα έπρεπε να έχουν για να μπουν... Καλά είναι να μπαίνουν, να φωτογραφίζουν  και να προβάλλουν χωρίς μια τυπική άδεια, μην φτάσουμε στο άλλο άκρο».

Το ηχητικό απόσπασμα στο 13:50




00 inkefalonia general ad 300X250