Κεφαλονιά: Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας της 7χρονης - Ευχαριστήριο από την οικογένειά της

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021 12:28

Κεφαλονιά: Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας της 7χρονης  - Ευχαριστήριο από την οικογένειά της

Βελτιώνεται σταθερά η κατάσταση της υγείας της 7χρονης, η οποία πριν λίγα 24ωρα διακομίστηκε με ελικόπτερο από το νησί της Κεφαλονιάς στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, με πρόβλημα υγείας που απαιτούσε άμεση νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, από την πρώτη στιγμή, αλλά και όσων συμμετείχαν στην αεροδιακομιδή της μικρής, ήταν καταλυτικές στην εξέλιξη της πορείας της υγείας της. 

Όπως καταλυτική ήταν και η αντιμετώπιση του περιστατικού από τον Εντατικολόγο και υπεύθυνο της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, Ανδρέα Ηλιάδη και την ομάδα του.

Η μικρή έχει εξέλθει από τη ΜΕΘ, με την υγεία της να βελτιώνεται καθημερινά, γεμίζοντας χαρά και αισιοδοξία τους δικούς της.

Μάλιστα, η οικογένεια Χρήστου και Διονυσίας Τοτόλου από το Ρατζακλί της Κεφαλονιάς, μέσα από το inkefalonia.gr αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλλαν στην άμεση αντιμετώπιση του περιστατικού και τη φροντίδα της μικρής τόσο στο νησί όσο και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου, καθώς και στον υπεύθυνο της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέα Ηλιάδη και την ομάδα του.