Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων στο Ληξούρι

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 12:15

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων στο Ληξούρι

Σε μια όμορφη εορταστική εκδήλωση το 1ο σύστημα ναυτοπροσκόπων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Πατέρας Ιωάννης, το φλουρί έπεσε σε όλους αφού βρέθηκε στο κομμάτι του συστήματος. Ρεπορτάζ: Μαρία Μουρελάτου – Μάκης Μοσχόπουλος Καλή προσκοπική χρονιά ευχήθηκε η μια εκ των αρχηγών Ραφαέλα Κονταρίνη τονίζοντας ότι το σύνθημα τους είναι «έσω έτοιμος», ενώ διάβασε και ευχητήρια επιστολή του αρχηγού του 2ου συστήματος Αργοστολίου Γιάννη Δρακάτου.

Κάναμε αγώνα για να πάρουν τα παιδιά αυτό το χώρο που μέχρι πρότινος ήταν αποθήκη, είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ κ. Κοκόσης και υποσχέθηκε ότι σύντομα θα φτιαχτεί και ο εξωτερικός χώρος. Ενώ ο πρόεδρος της επιτροπής κοινωνικής συμπαράστασης κ. Σπύρος Θεοτοκάτος είπε ότι τα παιδιά μας αυξάνονται, μαθαίνουν πράγματα και γίνεται ένα ωραίο έργο. Οι πρόσκοποι είναι μια ομάδα που κάνει και συμμετέχει σε πολλές εκδηλώσεις και είναι ένα ξαναζωντάνεμα για τον τόπο μας.

Στην εκδήλωση ήταν και τμήμα της εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας που μαζί μας παρακολούθησαν μια παρουσίαση των δράσεων του συστήματος της χρονιάς που πέρασε. Τέλος όλοι μαζί τραγούδησαν το «πρόσκοπος πάντα».


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250