Ληξούρι: To προσυνέδριο της ολομέλειας του ΠΑΣΟΚ (photos)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 12:16

Ληξούρι: To προσυνέδριο της ολομέλειας του ΠΑΣΟΚ (photos)

Στο Ληξούρι πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο της ολομέλειας του ΠΑΣΟΚ με κεντρική ομιλήτρια την πρώην βουλευτή Μεσσηνίας και μέλος της πολιτικής γραμματείας του κόμματος κα. Νάντια Γιαννακοπούλου. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος – Μαρία Μουρελάτου «Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το 9ο συνέδριο, κάναμε πολλά λάθη και είμαστε οι μοναδικοί που κάναμε την αυτοκριτική μας, τα λάθη αυτά συνέβαλαν να βρεθούμε στην κατάσταση που είμαστε τώρα. Κάποιοι έχουν βαλθεί να αφανίσουν το ΠΑΣΟΚ. Αν δεν οδηγηθήκαμε σε χρεωκοπία είναι επειδή εμείς σηκώσαμε ένα τεράστιο βάρος όταν όλοι κρύφτηκαν πίσω από τις πλάτες του κόμματος μας. Το πρόβλημα το βρήκαμε δεν το δημιουργήσαμε, το ΔΝΤ το έφερε η Γερμανία κυρίως για λογούς τεχνογνωσίας. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είχε πρόταση δεν θα ήταν στο 20% αλλά στο 50-60%. Εμείς στηρίζουμε την τρικομματική κυβέρνηση γιατί πρέπει πρώτα να πάει καλά η πατρίδα μας», είπε μεταξύ άλλων η κα Γιαννακοπούλου και πρότεινε, «βαθιές διαθρωτικές αλλαγές, όχι άλλη οριζόντια φορολόγηση, έξυπνη ανάπτυξη και αντιμετώπιση της νεανικής ενέργειας. Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται νέα πρόσωπα, νέες προτάσεις και επαναπροσδιορισμό».

Τοποθετήσεις έκαναν ο κ. Γεράσιμος Θεοτοκάτος, η κα. Σοφία Μαροπούλου, ο κ. Διονύσης Γεωργάτος, ο κ. Γεράσιμος Θεοφιλάτος, η κα. Νόπη Αλεξανδροπούλου και ο κ. Παναγής Μουρελάτος.

Στην αίθουσα του Δημαρχείου μεταξύ άλλων ήταν ο πρώην βουλευτής Κεφαλονιάς Σπύρος Μοσχόπουλος, ο αρχηγός της μείζον αντιπολίτευσης Μάρκος Κοτσιλίνης, και ο διοικητής του Μαντζαβινάτειου νοσοκομείου Διονύσης Μαρκάτος.

Στο δια ταύτα, για τις επικείμενες εκλογές του κόμματος εφορευτική επιτροπή ορίστηκαν οι κύριοι Διονύσης Μαρκάτος, Γεράσιμος Θεοφιλάτος και Σπύρος Παπαδάτος.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα μέχρι την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250