Πρωτοβουλία Πολιτών Κεφαλονιάς: 20 Φλεβάρη Γενική Απεργία. Στεκόμαστε όρθιοι!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013 07:38

Πρωτοβουλία Πολιτών Κεφαλονιάς: 20 Φλεβάρη Γενική Απεργία. Στεκόμαστε όρθιοι!

Η συνέχιση του καταστροφικού μνημονίου με οριακή πλειοψηφία, από την αυταρχική τρικομματική κυβέρνηση συνεχίζεται μετατρέποντας την Ελλάδα σε έρημο τοπίο. Η ανεργία έχει αυξηθεί σε τρομακτικά ύψη σπέρνοντας την απελπισία και τον πανικό στους εργαζόμενους. Οι νέες μειώσεις των μισθών και των συντάξεων που προετοιμάζονται μας οδηγούν σε Βουλγαρικά επίπεδα , όπως άλλωστε είναι ο διακηρυγμένος στόχος της τρόικας και των ντόπιων κρατικοδίαιτων μεγαλο-επιχειρηματιών και τραπεζιτών.

Οι νέοι αυξανόμενοι φόροι , οι κατασχέσεις ακινήτων, το νέκρωμα της αγοράς , προδιαγράφουν ένα ζοφερό μέλλον για τους έμπορο-επαγγελματίες.

Η κοινωνία όμως στέκεται ακόμη όρθια !Η Ελληνική κοινωνία με τις πλούσιες αγωνιστικές παραδόσεις δεν είναι διατεθειμένη να υποκύψει και να αποδεχθεί να είναι υπό νέα οικονομική κατοχή.

Αγωνιζόμαστε για την Δημοκρατική ανατροπή της αυταρχικής κυβέρνησης και την ακύρωση του Μνημονίου.
Να υψώσουμε ασπίδα κοινωνικής προστασίας που θα αποσοβήσει την εθνική καταστροφή.
Να θέσουμε το τραπεζικό σύστημα υπό τον έλεγχο της κοινωνίας, έτσι που να βοηθήσει πραγματικά την ανόρθωση της παραγωγής και του εμπορίου.

Να πληρώσουν τους φόρους τους όσοι κρύβονται στην λίστα Λα γκαρντ γιατί τα αναγκαία έξοδα της πολιτείας δεν μπορούν να τα σηκώνουν άλλο τα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα.

Στεκόμαστε όρθιοι και αγωνιζόμαστε συλλογικά γιατί μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε.
Γιατί όταν μας ζητούν να σκύψουμε το κεφάλι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας φορτώσουν και νέα βάρη.
Συμμετέχουμε στην Πανελλαδική παν εργατική απεργία της 20 Φλεβάρη μαζί με όλους τους εργαζόμενους, τους νεολαίους, τους εμπόρους και επαγγελματίες του νησιού μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10.30 π.μ.
ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ

Διώχνουμε την κυβέρνηση της καταστροφής
και του αυταρχισμού
Παίρνουμε την ζωή μας στα χέρια μας

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ




00 inkefalonia general ad 300X250