Αργοστόλι: Τίμησαν την Ημέρα Μνήμης των Εθνικών Ευεργετών - Επιμνημόσυνη δέηση και καταθέσεις στεφάνων στο Νάπιερ (εικόνες/video)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 13:24

Αργοστόλι: Τίμησαν την Ημέρα Μνήμης των Εθνικών Ευεργετών - Επιμνημόσυνη δέηση και καταθέσεις στεφάνων στο Νάπιερ (εικόνες/video)

Mε Επιμνημόσυνη δέηση στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στο Αργοστόλι και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων στον Κήπο του Νάπιερ, τιμήθηκε η μνήμη των Ελλήνων Ευεργετών που από την καθιέρωσή της εορτάζεται κάθε χρόνο στις 30 Σεπτεμβρίου

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο σεβ. Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος, μαζί με τον αρχιμανδρίτη π. Σπυρίδωνα Πετεινάτο και τον ιερέα π. Βασίλειο Φλαμιάτο, ενώ το παρών έδωσαν και με τις καταθέσεις στεφάνων, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, εκ μέρους της περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Σπανός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου Νικόλας Βαλλιανάτος, η πρόεδρος στο Βαλλιανειο κληροδότημα «Σπυρίδωνος Φ. Αντύπα»,   Ιλαριανή Τζανετάτου, η πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά, ο Γεώργιος Κουρής, καθώς και μέλη των σωμάτων ασφαλείας του νησιού.

Τελετάρχης στην εκδήλωση η Ευαγγελία Σαμόλη, υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας.

Γιώργος Χαλαβαζής 

Παρακάτω εικόνες και βίντεο

{https://www.youtube.com/watch?v=kMj0h51WRAQ}

123456789101112131415 216171819202122


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250