Fresh
Παραδοσιακο σπετσοφάι από την Σία Λαδά!
Ένα παραδοσιακό μερακλίδικο πιάτο , που συναντάμε τόσο στην Ιταλική όσο και στην Ελληνική κουζίνα.
Εσύ ξέρεις γιατί τρώμε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου;
Η Σαρακοστή, η πιο αυστηρή περίοδος νηστείας για την Ορθόδοξη Εκκλησία, έχει εδώ και λίγες εβδομάδες ξεκινήσει. Κι όμως, η 25η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως εξαίρεση στην οποία επιτρέπεται να φάμε ψάρι. Πιο συγκεκριμένα, μπακαλιάρο.
Ο λόγος που οι επισκέπτες αφήνουν 5 αστέρια χωρίς δεύτερη σκέψη
Όταν ένας επισκέπτης εισέρχεται για πρώτη φορά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, η πρώτη εντύπωση διαμορφώνεται σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Αυτό που βλέπει, αγγίζει και αισθάνεται, επηρεάζει άμεσα τη συνολική του εμπειρία.
Κεφαλονίτικη σκορδαλιά (αλιάδα) από την Σία Λαδά
H διαφορά της Κεφαλλονίτικης σκορδαλιάς, από την σκορδαλιά που συναντάμε σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, είναι ότι γίνεται αποκλειστικά με σκόρδα και πατάτες, χωρίς ψωμί και χωρίς καρύδια.
Τα καλύτερα μονοπάτια πεζοπορίας στην Κεφαλονιά
Η Κεφαλονιά, το μεγαλύτερο από τα νησιά του Ιονίου στην Ελλάδα, είναι γνωστή όχι μόνο για τις εκπληκτικές παραλίες και τα γοητευτικά χωριά της, αλλά και για τα μαγευτικά τοπία της που προσφέρουν απίστευτες ευκαιρίες πεζοπορίας.
Τι τρώμε την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως
Σύμφωνα με τη θρησκευτική παράδοση
Μεθυσμένα φραουλένια νηστίσιμα πιτάκια από την Σία Λαδά
Λαχταριστά μεθυσμένα νηστήσιμα που μυρίζουν παραδοσιακό Ελληνικό σπίτι!