Τα γυναικεία μαγιό που θα εντυπωσιάσουν όλα τα βλέμματα στις παραλίες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 10:52

Τα γυναικεία μαγιό που θα εντυπωσιάσουν όλα τα βλέμματα στις παραλίες

Τα γυναικεία μαγιό που θα εντυπωσιάσουν όλα τα βλέμματα στις παραλίες

Το καλοκαιράκι πλησιάζει πλέον και επίσημα και είναι η αφορμή για να ξεχυθούμε στις παραλίες και να κάνουμε το μπάνιο μας με απόλυτη ξεγνοιασιά και απόλαυση. Τι δεν θα μπορούσε να λείπει λοιπόν, πέρα από την καλή διάθεση; Μα φυσικά τα καλύτερα γυναικεία μαγιό της σεζόν!

magio1

Πάμε να δούμε μια ολοκληρωμένη λίστα με επιλογές που θα σε βοηθήσουν να βρεις το δικό σου αγαπημένο!

Μια πρώτη επιλογή αποτελούν τα ολόσωμα μαγιό που ταιριάζουν με κάθε σωματώτυπο και κολακεύουν τη σιλουέτα, αναδεικνύοντας τα πιο όμορφα σημεία σου. Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, οι επιλογές που έχεις είναι τόσες πολλές που σίγουρα θα βρεις ένα ολόσωμο μαγιό στα μετρά σου.

Ανακάλυψε εδώ ολόσωμα μαγιό σε έντονα αλλά και κλασικά χρώματα όπως κόκκινο, μαύρο και λευκό, καθώς και πολλά ακόμη σε prints και floral!

magio2

Μία ακόμη εξαιρετική επιλογή αποτελεί το μαγιό μπικίνι το οποίο αποτελεί ίσως την πιο δημοφιλή επιλογή.

Μπορείς εύκολα να βρεις το δικό σου αγαπημένο μέσα από πολλές επιλογές, όπως το αγαπημένο σε όλες τριγωνάκι, τα μαγιό με κορδόνι ή με κλασικό δέσιμο, αλλά και πολλά σχέδια και χρώματα που θα αναδείξουν το μαυρισμένο σου κορμί. Επίσης, μπορείς να ανακαλύψεις και επιλογές σε στράπλες αλλά και σε tropical στυλ και σέξυ προτάσεις.

magio3

Τελευταία αλλά εξίσου εντυπωσιακή επιλογή είναι και τα brazil μαγιό αλλά και τα string που αποτελούν όμορφες, σέξυ και τολμηρές επιλογές, που δίνουν άλλο αέρα στο στυλ σου. Μπορείς να βρεις τις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε μονόχρωμα, πολύχρωμα, έντονα και παστέλ χρώματα, πουά, κλασικά και μοντέρνα με λάμψη και γκλίτερ! Επίλεξε κι εσύ το κομμάτι που σου ταιριάζει και σου προσφέρει την ανάλογη άνεση και αυτοπεποίθηση!

magio4

Αν θέλεις κι εσύ να κλέψεις τις εντυπώσεις το φετινό καλοκαίρι, επισκέψου το e-shop e-stringe-shop e-string και απόκτησε τα αγαπημένα σου μαγιό σε super τιμές τιμές!




00 inkefalonia general ad 300X250