Καθρέπτες: Μοναδικές προτάσεις σχεδίων για τα πιο διαχρονικά διακοσμητικά σπιτιού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 18:45

Καθρέπτες: Μοναδικές προτάσεις σχεδίων για τα πιο διαχρονικά διακοσμητικά σπιτιού

Ας είμαστε ειλικρινείς: Δεν υπάρχει σπίτι που να μην έχει καθρέφτες. Από την απαρχή των χρόνων, από τότε που o άνθρωπος διαπίστωσε ότι μπορεί να αιχμαλωτίσει και να θαυμάζει το είδωλό του σε ένα αντικείμενο, οι καθρέπτες, σε διάφορα variations έγιναν τα πιο διαχρονικά διακοσμητικά σπιτιού διαμέσου των αιώνων.

Μέσα σε όλο αυτό το διάστημα που χρησιμοποιούμε καθρέπτες στο σπίτι, οι μόδες αλλάζουν, η αισθητική μεταλλάσσεται και οι προτιμήσεις των ανθρώπων την ακολουθούν αναλόγως. Πλέον παλιά variations σε καθρέπτες θεωρούνται αυτό που λέμε vintage, ενώ υπάρχουν και αρκετές μοντέρνες, edgy και πιο φουτουριστικές επιλογές για αυτά τα κυρίαρχα διακοσμητικά σπιτιού.

Η τελική επιλογή είναι στο χέρι σας και στο ηλεκτρονικό κατάστημα Agiovlasitis Ηome Objects,  όπου θα βρείτε τους καθρέπτες που ονειρεύεστε σε μοναδικά variations και μοναδικές προσφορές.

Ποια είναι η πιο όμορφη όλων;

Μία μοναδική επιλογή για τους λάτρεις του μπαρόκ στυλ, ένας εντυπωσιακός περίτεχνος καθρέφτης σε χρυσό χρώμα με μοναδικές λεπτομέρειες στην κορνίζα που θα σας κάνει να αναφωνήσετε «καθρέφτη καθρεφτάκι μου». Βγάλτε τη βασίλισσα που κρύβετε μέσα σας και απολαύστε την προσιτή πολυτέλεια που σας προσφέρει ο Agiovlasitis Ηome Objects  και υπογράφει η INART.

Από τα πιο δημοφιλή variations σε καθρέπτες, ο ξύλινος βαμμένος χρυσός INART καθρέπτης τοίχου, θα στολίσει μοναδικά το χώρο σας και θα δημιουργήσει μία πολυτελή αίσθηση ανάκτορου που θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να κοιτάτε το είδωλό σας με αυτοπεποίθηση.

kath2

Η βασίλισσα της ζούγκλας

Μία πιο εξωτική επιλογή ανάμεσα στα μοναδικά variations από καθρέπτες που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Agiovlasitis είναι ο εντυπωσιακός καθρέπτης με εντυπωσιακό περίβλημα που προσομοιάζει φύλλα φοίνικα βαμμένα σε χρυσό χρώμα και τραβάει κυριολεκτικά τα βλέμματα, ενώ σας κάνει να νιώθετε σαν την Katy Perry στο βίντεοκλιπ Roar όταν τον κοιτάτε!

Ίσως η πιο τολμηρή και ενδιαφέρουσα πρόταση σε διακοσμητικά σπιτιού, ο επιτοίχιος καθρέπτης Zaros που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Agiovlasitis Ηome Objects  είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για μία δυναμική αισθητική στο χώρο σας.

kath3Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα Agiovlasitis Ηome Objects (https://agiovlasitishome.com/) και βρείτε μοναδικούς καθρέπτες σε αμέτρητα variations και εντυπωσιακά διακοσμητικά σπιτιού που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας.