Στρινγκ : Τα πιο stylish γυναικεία εσώρουχα που έψαχνες!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 11:36

Στρινγκ : Τα πιο stylish γυναικεία εσώρουχα που έψαχνες!

Για γυναίκες που αγαπούν τα πρωτότυπα σχέδια, Η αλήθεια είναι ότι το string δεν είναι ένα απλό εσώρουχο, είναι ένας μοναδικός τρόπος για να αναδείξουν το εξαιρετικό τους γούστο. Αν γινόταν δημοσκόπηση σε άνδρες και γυναίκες για τα πιο αγαπημένα γυναικεία εσώρουχα , τα string θα κέρδιζαν αμαχητί! Κάθε γυναικείο εσώρουχο είναι μοναδικό, αντανακλώντας από την ψυχή και το πάθος του αντίστοιχου σχεδιαστή.

brazilian σλιπ Esorouxa Anelia

Δεν είναι τυχαίο ότι η χώρα που εμφανίστηκαν και κατέκτησαν πρώτη ήταν η Βραζιλία τη δεκαετία του 1970. Μια δεκαετία αργότερα εκτός από τις Βραζιλιάνες, ο νέος τύπος εσωρούχου σε ένα εντυπωσιακό κόψιμο έγινε ανάρπαστο.

Ακόμα και στις παγωμένες εκτάσεις της Γροιλανδίας, της Αλάσκα και του Καναδά οι γυναίκες αιώνες πριν φορούσαν στρινγκ εσώρουχα που τα ονόμαζαν “naatsit”.

Αυτά τα πρωτόγονα string που είχαν την όψη των σημερινών, αλλά ήταν φτιαγμένα από δέρμα φώκιας σίγουρα έπαιζαν το δικό τους ρόλο στο να ανεβάζουν τη θερμοκρασία, στο πολικό περιβάλλον!

Στις μέρες μας τα στρινγκ έχουν πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση και αν μάλιστα επιλέξεις και μια εταιρεία ποιότητας και αξιοπιστίας, τότε έχεις κερδίσει το παιχνίδι.

Τα εσώρουχα πρέπει να είναι άνετα και θηλυκά, εμείς αναζητώντας τα καλύτερα, πέσαμε πάνω στα στρινγκ sloggi.

Τα εσώρουχα στρινγκ από δαντέλα της Sloggi, συνδυάζουν το ρομαντικό με το wild, ανάλογα από ποια πλευρά θα τα δεις!

Στα γυναικεία εσώρουχα της εταιρείας ανακαλύψαμε και τα φανταστικά string brazil όπου τα μοναδικά σχέδια και η εγγυημένη ποιότητα, θα σε βάλουν σε παιχνιδιάρικο mood.

 Sloggi Esorouxa Anelia

Τα σλιπάκια της Sloggi υπάρχουν σε ποικιλία υφασμάτων που ταιριάζουν ιδανικά στην ιδιοσυγκρασία και τις δραστηριότητές σας. Εκτός από την ελαστική δαντέλα, κυκλοφορούν σε βαμβακερό, αλλά και σε microfiber.

Και αφού ενθουσιαστήκαμε με τα γυναικεία σλιπ της νούμερο ένα εταιρείας και ιδιαίτερα τα string αλλά και Brazilian σλιπ ώρα να χαρούμε και για την άνεση των αγορών.

Και σ΄αυτό χτυπήσαμε διάνα! Αφού κάναμε άνω κάτω τα διαδικτυακά μαγαζιά, βρήκαμε το καλύτερο για να σας ευχαριστήσουμε.

Το όνομά του esorouxa-anelia.gr . Λίγο η ποικιλία προϊόντων του, λίγο οι τιμές του, λίγο η ευκολία περιήγησης στο site, λίγο τα benefits που προσφέρει, είμαστε σίγουροι ότι θα το λατρέψετε!

Τι λέτε λοιπόν; Μήπως ήρθε η ώρα να ψωνίσετε εκείνο το στρινγκ που ονειρεύεστε;




00 inkefalonia general ad 300X250