Εμβολιασμός: Με Αντωνάκη και Ελενίτσα το νέο σποτ για το εμβόλιο! (video)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 17:55

Εμβολιασμός: Με Αντωνάκη και Ελενίτσα το νέο σποτ για το εμβόλιο! (video)

«Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής. Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε» αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης στο μήνυμά του
ΟΓιώργος Κωνσταντίνου ήθελε να πάρει το καπελάκι του, η Μάρω Κοντού ήθελε να του πει «σκασμός εσύ Αντωνάκη», ωστόσο, ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος έκαναν το... δικό τους. Στο νέο σποτ του για την παρακίνηση των πολιτών να προχωρήσουν στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού πρωταγωνιστούν οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί, που ήταν και ζευγάρι στην αξέχαστη ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

Ο «Αντωνάκης» (Γιώργος Κωνσταντίνου) και η «Ελενίτσα» (Μάρω Κοντού), ετοιμάζουν από το βράδυ τα ρούχα τους, τα παπούτσια τους ακόμη και τις μάσκες που ταιριάζουν για να πάνε στο εμβολιαστικό κέντρο όπου έχουν κλείσει ραντεβού για το εμβόλιο.


Στο βίντεο που έχει αναρτήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον λογαριασμό του στο twitter, οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί προετοιμάζονται υπό το «καινούρια τώρα ζωή» της Σοφίας Βέμπο κι όταν συναντιούνται πια στο εμβολιαστικό κέντρο, οι αγκαλιές απαγορεύονται...

«Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής. Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε» αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης στο μήνυμά του.

Η συνέχεια στο βίντεο

Πηγή: ethnos.gr 

{https://www.youtube.com/watch?v=to_rLwUhbIw}