Για ένα ολοκληρωμένο και φινετσάτο μπάνιο ιδού 2+1 επώνυμες προτάσεις

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 10:58

Για ένα ολοκληρωμένο και φινετσάτο μπάνιο ιδού 2+1 επώνυμες προτάσεις

Αλλάζετε το μπάνιο σας αλλά δεν θέλετε να ξοδευτείτε; Σας προτείνουμε μερικά αξεσουάρ και είδη υγιεινής που μπορούν να ενταχθούν σε κάθε μπάνιο και να το κάνουν λειτουργικό και όμορφο.

Επώνυμες προτάσεις σε μπαταρίες μπανιέρας, νιπτήρες και πλακάκια από την Ideal Standard και τον οίκο Onix που υπόσχονται να δώσουν άλλο αέρα στο μπάνιο σας.

Μπαταρίες μπάνιου

Υπάρχουν πολλές μοντέρνες και πλουμιστές μπαταρίες νιπτήρα που μπορείτε να τοποθετήσετε στο μπάνιο σας, όπως καταρράκτης, εντοιχισμένες, επιδαπέδιες με υλικά πολύ ιδιαίτερα και design που μαγνητίζει. Αυτές οι επιλογές ωστόσο είναι πολύ καλές για την περίπτωση που έχετε δύο μπάνια και το ένα είναι για τους επισκέπτες.

papa1

Το μπάνιο που θα χρησιμοποιείτε καθημερινά απαιτεί πρακτικές και λειτουργικές λύσεις. Η εντοιχιζόμενη μπαταρία νιπτήρα της Ideal Standard από ορείχαλκο εγγυάται ποιοτική απόδοση και είναι μία έξυπνη επιλογή για τον χώρο του νιπτήρα που χρησιμοποιείτε δεκάδες φορές μέσα στην ημέρα.

Νιπτήρας ένθετος

papa2

Οι ένθετοι νιπτήρες είναι μία πολύ βασική κατηγορία και είναι μέσα στα best sellers κάθε χρόνο. Σας προτείνουμε τον τετραγωνισμένο νιπτήρα Strada από πορσελάνη της Ideal Standard που προσφέρει αρκετό χώρο και ταυτόχρονα διαχρονικότητα έτσι ώστε ακόμα κι αν αλλάξετε το μπάνιο, ο νιπτήρας να ταιριάξει με όλα. Περισσότερα από εδώ.

Πλακάκια μπάνιου

pap3

Αν χρειάζεται να επενδύσετε κάπου αυτές είναι οι ψηφίδες μπάνιου, οι οποίες μπορούν να μπουν ολόγυρα προσφέροντας αίσθηση πολυτέλειας. Από τον οίκο Οnix μπορείτε να βρείτε επιπλέον ψηφιδωτούς κόσμους για το μπάνιο σας ή ακόμα και την πισίνα στο εξοχικό σας. Η μπλε ψηφίδα για πλακάκι μπάνιου ταιριάζει με το υδάτινο στοιχείο που κυριαρχεί στον χώρο και απομονώνεται από το άλλο σπίτι, θυμίζοντας νησί! Περισσότερα από εδώ.

Ξεκινήστε τις online αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών υγιεινής Papapolitis. Προσιτές τιμές και άμεση παράδοση!