Ματίνα Παγώνη: «Η κάμερα με αδικεί. Ο κόσμος που με συναντά στο δρόμο λέει ότι από κοντά είμαι καλύτερη»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 13:48

Ματίνα Παγώνη: «Η κάμερα με αδικεί. Ο κόσμος που με συναντά στο δρόμο λέει ότι από κοντά είμαι καλύτερη»

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε στην τηλεόραση του «Star» και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Η ίδια αναφέρθηκε στις δηλώσεις της για το τι της λέει ο κόσμος που τη συναντά στον δρόμο. Επίσης, η ίδια απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που της τέθηκαν. Αναλυτικότερα:

Ματίνα Παγώνη: Όλα όσα ανέφερε

Η κα. Παγώνη αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πως λατρεύει τον κόσμο της ομορφιάς, ενώ ξεκίνησε να βάφεται από την ηλικία των 17 ετών. Έτσι, ο Αρτ από την «Στη φωλιά των Κου Κου», «εισέβαλλε» στο γραφείο της λοιμωξιολόγου, για να της κάνει ένα δώρο! «Είστε η αγαπημένη της εκπομπής μας» της είπε και της πρόσφερε ένα beauty box!

Η Ματίνα Παγώνη τους ευχαρίστησε και αποκάλυψε πως το πρώτο πράγμα που αγόρασε με το άνοιγμα των μαγαζιών ήταν…. καλλυντικά! Ανέφερε μάλιστα πως ο κόσμος που τη συναντά στο δρόμο της λέει πως από κοντά είναι πιο όμορφη και ότι η κάμερα την αδικεί.

Ακόμα, η Ματίνα Παγώνη μίλησε για το πότε προβλέπεται να επανέλθουμε στην κανονικότητα, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στη συνάντησή της με τον Τάκη Ζαχαράτο.

{https://www.youtube.com/watch?v=a3HWoKYt1Zs&feature=emb_title}

piraeuspress.gr