Απολαύστε ένα μοναδικό δείπνο με τη βοήθεια της Παρουσίασης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 19:30

Απολαύστε ένα μοναδικό δείπνο με τη βοήθεια της Παρουσίασης

pr

Ένα απολαυστικό φαγητό παρέα με φίλους είναι μία αγαπημένη στιγμή. Ένα καλοστημένο τραπέζι με προσεγμένες λεπτομέρειες και σερβίτσια από φίνα πορσελάνη είναι μία γνήσια εμπειρία ενός πραγματικού dinner!

Αν θέλετε και εσείς από εδώ και πέρα να απολαμβάνετε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους χαρούμενες στιγμές με καλό φαγητό και κρασί, τότε αξίζει να δείτε τα προϊόντα πoυ ξεχώρισαν για άλλη μια χρονιά όπως είναι τα ποτήρια νερού!

Ανοξείδωτα μαχαιροπήρουνα

Η Παρουσίαση είναι ειδική στην τέχνη του τραπεζιού εδώ και 40 ολόκληρα χρόνια! Τα μαχαιροπίρουνα εξαιρετικής ποιότητας παραμένουν μία από τις αδιαμφισβήτητες εξειδικεύσεις της!

maxairi

Τα καλά μαχαιροπίρουνα αναμφισβήτητα είναι πιο ακριβά από τα κοινότυπα που μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο. Αυτή είναι και η αξία τους! Να ξεχωρίζουν σε ένα στρωμένο γιορτινό τραπέζι, ειδικά όταν πρόκειται για τα μαχαιροπίρουνα WMF σετ 30 τεμαχίων της σειράς Palermo ή τα BergHOFF μαχαιροπίρουνα σετ 30τεμ της σειράς Line, που πλέον είναι από τις πολυτελέστατες και all time classic προτάσεις μας των φημισμένων brands.

  • Είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
  • Έχουν διακεκριμένο design χωρίς να θυσιάζουν την ευκολία χρήσης
  • Δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια (στην κόψη του μαχαιριού, το φινίρισμα των δοντιών του πηρουνιού, στο μπωλ του κουταλιού)
  • Διαθέτουν μελετημένο βάρος ανά είδος, έτσι ώστε να είναι εύχρηστα

    Πιάτα

    piato

Όλα τα σερβίτσια πορσελάνης της Rosenthal κατασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη που δεν χάνει την μονάκριβη γοητεία της στον χρόνο. Ο γερμανικός αυτός οίκος έχει μεγάλη παράδοση στο design, με ταλέντο στο να κάνει τα απλά σχέδια να μοιάζουν εκλεπτυσμένα και βασιλικά. Τα σχέδιά του φέρουν πάντα υπογραφές διάσημων αλλά και νέων εναλλακτικών σχεδιαστών από όλον τον κόσμο, ενώ το τελικό προϊόν έχει πάντα ξεχωριστό σε ύφος, σε πρωτοπορία, σε στυλ. Δείτε εδώ το σερβίτσιο Rosenthal σετ 18 τεμ. που αποτελεί ξεχωριστή προσθήκη στο σπίτι σας και ιδανική πρόταση δώρου!

Κρυστάλλινα ποτήρια νερού

pothria

Με κλασικό αλλά και διακριτικό all time in fashion σχεδιασμό, τα κρυστάλλινα ποτήρια Nachtmann είναι ο τέλειος τρόπος για να απολαύσετε το ποτό σας. Θυμίζουν barware μιας άλλης εποχής και είναι ιδανικά για νερό και long drinks. Αυτά τα υψηλής ποιότητας κομψά κρυστάλλινα ποτήρια, προσθέτουν μια νότα πολυτέλειας στο μπαρ του σπιτιού σας ή στα τραπέζια σας. Τέσσερις διαφορετικές και εκπληκτικές διακοσμήσεις έρχονται μαζί σε τέλεια αρμονία, δημιουργώντας μία πολύ ιδιαίτερη συλλογή.

Ποτήρια κρασιού

Κατά τη γνώμη πολλών ειδικών, όταν αναφερόμαστε στα ποτήρια Riedel τότε μιλάμε για τα καλύτερα ποτήρια στον κόσμο που προσφέρουν πραγματική απόλαυση του κρασιού! Αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά της κάθε ποικιλίας και κάνουν τους connoisseurs του κρασιού ανά τον κόσμο να …πίνουν κρασί στο όνομά τους! 

krasi

Το ποτήρι κόκκινου κρασιού της σειράς Vinum είναι ιδανικό ποτήρι για κόκκινα κρασιά με υψηλή οξύτητα και μέτρια τανίνη. Το σχήμα τουλίπας που αιχμαλωτίζει τα έντονα αρώματα του κρασιού σας γίνεται πολύ καλή επιλογή για καθημερινή χρήση και για επίσημες περιστάσεις. Τα ποτήρια κρασιού είναι κατάλληλα για χρήση στο πλυντήριο πιάτων.

Ενδείκνυται για Musigny, St. Laurent, Pinot Noir Old World, Romanée Saint Vivant, Echézeaux, Chambolle Musigny, Gamay, Vougeot, Burgundy (red), Santenay, Blauburgunder, Nuits Saint Georges, Beaujolais Cru, Volnay, Moulin à vent, Pommard, Vosne-Romanée.

Για το επόμενό σας δείπνο λοιπόν….η επιλογή είναι μία: Παρουσίαση!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250