Σαμπάνια, Αφρώδης & Ενισχυμένος Οίνος: Οι Κρυμμένοι Θησαυροί Του Κρασιού

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 16:18

Σαμπάνια, Αφρώδης & Ενισχυμένος Οίνος: Οι Κρυμμένοι Θησαυροί Του Κρασιού

Το κρασί είναι το αγαπημένο ποτό πολλών και θεωρείται ως το πιο «εκλεπτυσμένο». Είναι αυτό που σε συντροφεύει με την παρέα ή στο σπίτι μετά από μια μεγάλη μέρα στη δουλειά! Είναι αυτό που ταιριάζει με κάθε φαγητό και σε κάθε περίσταση. Παρακάτω θα βρεις μια λίστα με τις κατηγορίες κρασιών που μπορείς να επιλέξεις για καθημερινές αλλά και ξεχωριστές στιγμές.

Ενισχυμένα κρασιά

Τα ενισχυμένα κρασιά όπως το Sherry, το Porto (ενισχυμένο κρασί Πορτογαλίας) και άλλα φημίζονται για την πλούσια γεύση τους αλλά και το εύρος των γαστρονομικών επιλογών που μπορούν να συνοδέψουν. Η έντονη και απολαυστική γεύση τους και η προσιτή τιμή τα καθιστούν ιδανικά για να συνοδεύσουν «δύσκολα» πιάτα και ιδιαίτερες κουζίνες αλλά και ελκυστικά για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό. Μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, αυτό που ταιριάζει στις γευστικές σου προτιμήσεις.

krasi1

Αφρώδη κρασιά

Ο αφρώδης οίνος, πέρα από την εκλεπτυσμένη του γεύση, «φρεσκάρει» τη στοματική κοιλότητα, με τις δροσιστικές φυσαλίδες του. Είναι το ελαφρύ κρασί που αρέσει σε πολλούς και μπορείς να το βρεις σε μεγάλη ποικιλία επιλογών, από διάφορα brands!

 krasi2

Σαμπάνια

Οι σαμπάνιες είναι το τέλειο και αγαπημένο γαλλικό ποτό, που ανταποκρίνονται σε κάθε γευστική επιθυμία και τιμή. Μπορείς να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει στα γούστα σου, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε γαλλικές μάρκες!

krasi3

Αν θέλεις κι εσύ να βιώσεις ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα της CAVA ROKOS και επίλεξε το κρασί που ταιριάζει στα προσωπικά σου γούστα. Εξάλλου.. «εν οίνω η αλήθεια»!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250