Θεσσαλονίκη – Γιάννενα: Πόλεις που πρέπει να νοικιάσεις αυτοκίνητο για να τις χαρείς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 13:30

Θεσσαλονίκη – Γιάννενα: Πόλεις που πρέπει να νοικιάσεις αυτοκίνητο για να τις χαρείς

Τα ταξιδάκια αναψυχής με αυτοκίνητο είναι από τις καλύτερες επιλογές που υπάρχουν για οικογένειες, για ζευγάρια, για φίλους, αφού μπορείτε μέσα σε λίγες μέρες να επισκεφθείτε πολλές πόλεις και να δείτε μέρη που δεν είχατε ξαναδεί.

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων από Αθήνα είναι μία πολύ καλή λύση, αν δεν έχετε δικό σας μεταφορικό και αν μένετε στην πρωτεύουσα. Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχετε και καλύτερη τιμή στην συνολική μίσθωση.

Θεσσαλονίκη

Μπορεί το κέντρο της πόλης να το χαίρεστε με τα πόδια και να θέλετε να το περπατήσετε, αφήνοντας στην άκρη το αυτοκίνητο, όμως στην Μακεδονία, υπάρχουν τόσα πολλά μέρη που αν δεν έχετε αυτοκίνητο θα χάσετε έναν πραγματικό θησαυρό. Και τα τρία πόδια της Χαλκιδικής είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας περιοχής με απαράμιλλη ομορφιά που τος θερμούς μήνες του χρόνου έχει να προσφέρει πάρα πολλά.

Το αυτοκίνητο, μπορείτε να το παραλάβετε από το αεροδρόμιο ή από οποιοδήποτε περιοχή στην Θεσσαλονίκη σας εξυπηρετεί.

Ιωάννινα

Το ίδιο μοτίβο ακολουθείται και από τους ταξιδιώτες στα Γιάννενα. Η Ήπειρος είναι μία περιοχή γεμάτη πράσινο, χωριά σταθμοί στην ιστορία της Ελλάδας με κρυμμένες ομορφιές και αρχιτεκτονική πολύ ιδιαίτερη. Τα Ζαγοροχώρια, το Μέτσοβο και όλες οι παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου μπορούν να χαρίσουν κάτι το μοναδικό τόσο στις χειμερινές όσο και στις καλοκαιρινές περιοχές.

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων από την Drive Hellas γίνονται πάντα με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες. Μέσα από έναν μεγάλο στόλο αυτοκινήτων, προσφέρονται αυτοκίνητα όλων των προδιαγραφών ακόμα και βανάκια για να μπορεί μία μεγάλη οικογένεια να ταξιδέψει όπου θέλει με ένα όχημα.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα από την Drive Car Rental Company και φυσικά να κάνετε την κράτησή σας online.