Βιομηχανικά και εποξειδικά δάπεδα - Πλεονεκτήματα και οφέλη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Μαΐου 2020 12:41

Βιομηχανικά και εποξειδικά δάπεδα - Πλεονεκτήματα και οφέλη

Τα βιομηχανικά δάπεδα όπως φαίνεται και από το όνομά τους, έχουν ευρεία χρήση στον βιομηχανικό κλάδο, όπου οι ανάγκες είναι διαφορετικές και απαιτητικές σε σχέση με τους απλούς εργασιακούς χώρους.

Στις μέρες μας, δεν αποκλείεται τα εποξειδικά δάπεδα να έχουν και χρήση σε αρχιτεκτονικές μελέτες οικιακών χώρων με minimal σχεδιασμό όπως loft ή στούντιο!

Για να τοποθετηθεί το βιομηχανικό δάπεδο χρειάζεται συγκεκριμένη εξειδίκευση από τους επαγγελματίες. H Diastrosi Hellas είναι διαθέσιμη καθημερινά, να έρθει και να μελετήσει τον χώρο, ώστε να σας δώσει μία τιμή.

Από την αρχή θα γνωρίζετε ποια υλικά της αγοράς θα χρησιμοποιηθούν σε αυτού του είδους τα δάπεδα, ώστε να είστε ενήμεροι για την τεχνογνωσία και την φύση των υλικών. Το αποτέλεσμα πάντα είναι ένα δάπεδο που θα αντέχει και θα φαίνεται καλαίσθητο, σε κάθε σκληρό τομέα ενασχόλησης.

Η κλασική σύσταση του δαπέδου αυτού αποτελείται από τσιμέντο και οπλισμένο σκυρόδεμα. Πλέον οι εποξειδικές ή πολυουρεθανικές ρητίνες είναι τα σύγχρονα υλικά που χρησιμοποιούνται για να καλύψουν ολοκληρωμένα τις ανάγκες του κάθε επιχειρηματία.

Η εταιρεία Diastrosi Hellas έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και παρέχει πλεονεκτήματα τα οποία συνοψίζονται στα εξής:

  • έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής
  • μπορούν να συντηρηθούν και να καθαριστούν πολύ εύκολα
  • συνδυάζουν χαμηλή τιμή και γρήγορο χρόνο κατασκευής
  • δεν γλιστράνε όπως τα συμβατικά δάπεδα
  • παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή σε υψηλές πιέσεις και σε ακραίες καιρικές συνθήκες ή σε χημικά που μπορεί να πέσουν
  • μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την εταιρεία Diastrosi Hellas, επικοινωνώντας με το προσωπικό για να κλείσετε ραντεβού για μία δωρεάν μελέτη του χώρου σας.




00 inkefalonia general ad 300X250