Τι θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας στο camping

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 13:25

Τι θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας στο camping

Το camping έχει πολλούς φανς, με τους περισσότερους να πηγαίνουν το καλοκαίρι, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που την χειμερινή περίοδο επιλέγουν να στήσουν την σκηνή τους σε κάποιο ήρεμο μέρος, συνδυάζοντάς το συνήθως με ορειβασία και διάφορες παρόμοιες δραστηριότητες.

Αν θέλετε να κάνετε μία σοβαρή έρευνα από brands που κάνουν θραύση στην παγκόσμια αγορά και στον τομέα camping & outdoor δραστηριότητες, δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε τους ειδικούς: Survival Club.

Να σε ποιες κατηγορίες πρέπει να δώσετε προσοχή:

Ισοθερμικές κάλτσες

Οι ισοθερμικές κάλτσες Trekking High της Aku είναι μία τέλεια επιλογή στην περίπτωση που έχετε κατασκηνώσει για να χαρείτε ορειβασία και το περπάτημα στην φύση. Σε αυτήν την περίπτωση μέσα από τα αθλητικά σας, είναι καλό να φοράτε ισοθερμικές κάλτσες, οι οποίες θα κρατήσουν το πόδι στεγνό.

Σκηνή

 s1

Εφόσον το camping λαμβάνει χώρα θερινή περίοδο, δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε σε μία σκηνή με πολλά και ειδικά χαρακτηριστικά. Η σκηνή της PANDA δύο ατόμων είναι από τις πιο οικονομικές της αγοράς, με καλές κριτικές! Μπορείτε να δείτε επιπλέον λεπτομέρειες από εδώ.

Δειπνήστε έξω από την σκηνή σας

 s2

Ο εξοπλισμός φαγητού και νερού είναι απαραίτητο αξεσουάρ που πρέπει να βάλετε στο backpack σας, ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση σε νερό και τροφή. Το MSR 2-Person Mess Kit αποτελείται από εφτά κομμάτια τα οποία καλύπτουν με το παραπάνω δείπνο δύο ατόμων.

Σακίδιο 55 λίτρων

 s3

Πάρτε το μαζί σας στην πεζοπορία, το camping, την εκδρομή και χωρέστε όλα τα σας τα υπάρχοντα! Το σακίδιο της PINGUIN είναι πολύ ανθεκτικό σε τριβές και σκισίματα και όλα του τα λουράκια για τα μπατόν είναι αφαιρούμενα για μεγαλύτερη ευκολία σε διάφορες καταστάσεις. Αγοράστε το από εδώ.

Στο Survival Club θα βρείτε όλα τα απαραίτητα του camping, με ένα κλικ!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250