Γιατί οι τουρίστες αγαπούν να επισκέπτονται την Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 11:00

Γιατί οι τουρίστες αγαπούν να επισκέπτονται την Ελλάδα

Μήπως αναρωτιέστε συχνά γιατί οι τουρίστες αγαπούν να επισκέπτονται την Ελλάδα τόσο πολύ; Ο λόγος είναι απλός! Είναι μια φανταστική χώρα που προσφέρει τα πάντα, από τις παραλίες και τα νησιά έως τον πολιτισμό και την ιστορία, καθώς και νόστιμο φαγητό και φιλικούς ντόπιους.

  1. Οι άνθρωποι

Όταν πρόκειται για φιλοξενία και φιλόξενους ανθρώπους, οι τουρίστες δεν έχουν βιώσει ποτέ κάτι σαν την Ελλάδα. Τους αρέσει να μένουν σε οικογενειακά ξενοδοχεία και να πηγαίνουν σε οικογενειακά εστιατόρια, επειδή οι άνθρωποι που συναντούν εκεί είναι πάντα τόσο ευγενικοί και φιλόξενοι.

  1. Το φαγητό

Το ελληνικό φαγητό είναι ένας αρκετά καλός λόγος για τους τουρίστες που τους κάνει να θέλουν να επισκεφθούν την Ελλάδα. Είναι τόσο διαφορετικό και νόστιμο, και συχνά σε λογικές τιμές. Και όταν πρόκειται για τις μερίδες, δεν τις χαρακτήριζε καποιος τουλάχιστον χορταστικές. Αν είστε στην Αθήνα, τότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε το Athens Food Tours παρέα με τους Greek TravelTellers. Μια απίστευτη ομάδα από ξεναγούς που θα σας δείξουν την Αθήνα με μια άλλη ματιά, ακόμα και αν είστε Αθηναίος.

  1. Ιστορία

Ο σύγχρονος πολιτισμός έχει να ευχαριστήσει τους αρχαίους Έλληνες για πολλά και σήμερα μπορούμε να απολαύσουμε την όμορφη και ενδιαφέρουσα ιστορία της. Υπάρχουν πολλοί παλιοί ναοί, δομές, τέχνη και ιστορικά μέρη για εξερεύνηση. Αν σας αρέσει η ιστορία, δεν θα απογοητευτείτε! Και οι τουρίστες λατρεύουν την ιστορία.

  1. Τα νησιά

Υπάρχουν τόσα πολλά νησιά που μπορεί να επισκεφτεί ένας τουρίστας που μια ζωή δεν φτάνει! Και φυσικά κάθε νησί έχει τη δική του γοητεία και ταυτότητα. Η Ικαρία για παράδειγμα είναι πόλος έλξης για τους τουρίστες. Ο λόγος είναι ότι είναι μία από τις γαλάζιες ζώνες στον κόσμο όπου οι άνθρωποι ζουν την πιο υγιεινή και μακροβιότερη ζωή γενικά.

Επίσης η Κέρκυρα είναι ένα νησί που οι τουρίστες δεν αγαπούν μόνο για διακοπές αλλά και για μόνιμη κατοικία. Τα μεσιτικά γραφεία του νησιού όπως και εκείνο της Ρούλα Ρουβά Real Estate λαμβάνουν συνεχώς αιτήματα για αγορά μόνιμής ή εξοχικής κατοικίας.

Και φυσικά η μαγευτική Κεφαλονιά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί. Ένα ταξίδι γύρω από το νησί προσφέρει μια πραγματική ελληνική εμπειρία για κάθε επισκέπτη. Η Κεφαλονιά διαθέτει όμορφες και εντυπωσιακές απόψεις, καταπληκτικά ιστορικά αξιοθέατα, γραφικά χωριά και μια γη πλούσια στο δικό της μυθολογικό παρελθόν.

Και φυσικά, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι λόγοι του γιατί οι τουρίστες αγαπούν να επισκέπτονται την Ελλάδα, και θα μπορούσαμε πιθανώς να αναφέρουμε περισσότερους από 100 λόγους χωρίς κανένα πρόβλημα.




00 inkefalonia general ad 300X250