1+1 ολοήμερες εκδρομές του Blue Travelista που δεν πρέπει να χάσεις

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 10:33

1+1 ολοήμερες εκδρομές του Blue Travelista που δεν πρέπει να χάσεις

Ένας τουρίστας πάντα ψάχνει τρόπους να χωρέσει στο πρόγραμμά του όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες γίνεται, αναζητώντας διάφορα πακέτα που θα του εξασφαλίσουν επίσκεψη σε μουσεία, εκδρομές με μεταφορά και συμμετοχή σε γκρουπ με ξεναγό που θα μιλάει την γλώσσα του ώστε να εξερευνήσει ένα μουσείο ή έναν χώρο πολιτισμικού ενδιαφέροντος.

Στο Blue Travelista μπορείτε να βρείτε μοναδικές υπηρεσίες από εκδρομές σε διάφορα μέρη κοντινά ή μακρινά της Αθήνας για όποιον θέλει να δει περισσότερα σημεία πολιτισμικού, ιστορικού, θρησκευτικού ή τουριστικού ενδιαφέροντος.

Δύο μονοήμερες εκδρομές που προτείνουμε να μην χάσετε, είναι η ολοήμερη εκδρομή με τρένο στα Μετέωρα και η μονοήμερη εκδρομή σε Μυκήνες, Ναύπλιο και Επίδαυρος.

Μετέωρα - Για τους λάτρεις του θρησκευτικού ενδιαφέροντος και όχι μόνο

Τα Μετέωρα είναι ένα σύμπλεγμα από θεόρατους βράχους σκούρου χρώματος, κατασκευασμένους από ψαμμίτη που προκαλούν δέος μόνο που τους κοιτάει κανείς. Πρόκειται στην ουσία για ένα μοναστικό συγκρότημα που περιλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και αποτελεί μία τέλεια επιλογή και για τη δική σας επίσκεψη.

Έχει αξία να μάθετε πως σχηματίστηκαν αυτοί οι βράχοι και τι ομορφιές κρύβουν. Στον προορισμό φτάνετε με τρένο και έχετε στη διάθεσή σας 3 ώρες για να μπορέσετε να χαρείτε το τοπίο και να φάτε κάτι. Φυσικά έχετε την ευελιξία να προσαρμόσετε το δρομολόγιό σας αν επιθυμείτε.

Περιήγηση σε Μυκήνες, Ναύπλιο και Επίδαυρο

Η Blue Travelista σας προσφέρει μία πολύ καλή ευκαιρία για να συνδυάσετε μερικούς από τους πιο σημαντικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Από τον πλούσιο αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, στο εντυπωσιακό θέατρο της Επιδαύρου, με τελικό προορισμό την ιστορική πόλη του Ναυπλίου. Μπορείτε να δείτε ό,τι θέλετε για την εκδρομή, εδώ.

Blue Travelista - Η καλύτερη επιλογή σας!




00 inkefalonia general ad 300X250