Ψάχνετε για διαφημιστική εταιρεία με εξειδίκευση στο e-commerce; Απαντάμε πρώτοι!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 11:24

Ψάχνετε για διαφημιστική εταιρεία με εξειδίκευση στο e-commerce; Απαντάμε πρώτοι!

Αποτελείτε έναν από τους σύγχρονους επαγγελματίες που όχι μόνο καταφέρνει να συντηρεί επιτυχώς ένα online κατάστημα, αλλά έχει την γνώση και τα e-skills για να εξελίσσεται συνεχώς, ή μήπως όχι;

Ο σημερινός καταναλωτής, αναζητάει πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να αποκτήσει το προϊόν που τον ενδιαφέρει. Το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα θα πρέπει να δίνει πρώτο τις απαντήσεις, σε κάθε σχετική αναζήτηση χρήστη.

Η δημιουργία ή η ανακατασκευή e-shop είναι πλέον απαραίτητη ενέργεια για το δικό σας ξεχωριστό business.

Στην Digital4U, θα βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη που θα σας βοηθήσει ώστε για να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, με πολλά προνόμια!

Η εξειδίκευση στο e-commerce και σε όλες τις προωθητικές ενέργειες που συνοδεύουν ένα e-shop, φτιάχνουν την συνταγή της επιτυχίας, ώστε το budget σας να εκτοξευτεί στα ύψη!

Πείτε ναι στην ανακατασκευή e-shop για να κερδίσετε…

Βελτίωση του Conversion Rate

Σκοπός του ηλεκτρονικού καταστήματος που θα «στήσουμε» μαζί, είναι να οδηγεί τον απλό επισκέπτη στην αγορά, εμπνέοντάς του εμπιστοσύνη και οδηγώντας τον εκεί που θέλει να πάει!

Με την σωστή ανακατασκευή της online επιχείρησής σας, βελτιώνεται το conversion rate και εξαφανίζεται κάθε τεχνικό πρόβλημα που μέχρι πρότινος αποτελούσε εμπόδιο στις πωλήσεις του e-shop σας.

Σύνδεση με ERP

Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε πλέον τον χρόνο σας σε data entry. Το e-shop σας χρειάζεται μία επιτυχημένη σύνδεση ERP, ώστε να αυτοματοποιηθούν όλες οι διαδικασίες. Έτσι έχετε απεριόριστες δυνατότητες και εσείς ως διαχειριστής του e-shop και οι πελάτες σας μετά την παραγγελία τους.

Ασφάλεια & GDPR

Το GTPR είναι η νέα νομοθεσία με την οποία διαφυλάσσονται και προστατεύονται τα φυσικά πρόσωπα, έναντι στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων.

Το να είναι συμβατό λοιπόν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με τους κώδικες GDPR είναι αναγκαίο και αυτονόητο. Η ασφαλής πλατφόρμα e-commerce, συνοδευόμενη με τα πιστοποιητικά ασφαλείας, εξασφαλίζουν ένα e-shop χωρίς προβλήματα ενώ παράλληλα οι πελάτες θα αισθάνονται ασφαλείς στο να προβούν στην αγορά.

Ταχύτητα

Το να είναι γρήγορο και ευέλικτο το e-shop όχι μόνο σε desktop αλλά και σε κινητά ή tablet, αποτελεί ένα στοιχείο που αρέσει και εξυπηρετεί τον χρήστη. Το ίδιο ισχύει και για την Google! Ο αλγόριθμος της λαμβάνει υπόψιν της την ταχύτητα του e-shop και το «προτιμάει» σε σχέση με άλλα που….σέρνονται! Με την επιτυχημένη ανακατασκευή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα είναι πολύ γρήγορο και θα προσαρμόζεται σε κάθε συσκευή.

Σωστά Μελετημένο Digital Marketing

Η καρδιά του επιτυχούς e-shop χτυπάει στο σωστό digital marketing! Αν η ανακατασκευή είναι επιτυχημένη και έχει δημιουργηθεί ύστερα από στρατηγική μελέτη, με Product Feeds για Facebook Remarketing, Google Shopping Ads και πολλά άλλα, θα γίνετε πραγματικά ανταγωνιστικοί.

Η Digital4u έχει όλη την τεχνογνωσία σε e-Commerce έργα λιανικής (B2C/Business To Client) και χονδρικής (B2B/Business To Business), ώστε να δημιουργεί λειτουργικά και αποτελεσματικά e-shops!

Ολοκληρωμένη SEO καμπάνια

Άκρως σημαντική ενέργεια, είναι η SEO καμπάνια, που θα φέρει το e-shop σας κοντά σε εκατοντάδες χρήστες κάθε μέρα, λόγω της εμφάνισής του στα οργανικά αποτελέσματα της google. Με την ανακατασκευή του, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα είναι βελτιστοποιημένο ως προς τους παράγοντες που το επηρεάζουν και ως προς το πώς το βαθμολογεί η Google!

Χτίστε τις βάσεις για την μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του e-shop σας, επιλέγοντας την διαφημιστική εταιρεία που κατέχει την εξειδίκευση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρείτε λύσεις, στα μέτρα σας!




00 inkefalonia general ad 300X250