Έφη Ρασσιά: Η Βάλια του «Καφέ της Χαράς» μεγάλωσε και είναι μία κούκλα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 22:03

Έφη Ρασσιά: Η Βάλια του «Καφέ της Χαράς» μεγάλωσε και είναι μία κούκλα!

 

 Η Έφη Ρασσιά «συστήθηκε» στο κοινό πριν από 16 χρόνια όταν έκανε πρεμιέρα η σειρά «Το καφέ της Χαράς».

Υποδυόταν τη μικρή Βάλια την κόρη της Χαράς Χάσκα. Η μικρή Βάλια έγινε μια όμορφη γυναίκα και επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι.

Η ηθοποιός μίλησε στο altsantiri.gr για το ριμέικ της σειράς και πώς νιώθει που επιστρέφει ως επαγγελματίας πλέον στην τηλεόραση.

Πέρασαν 16 χρόνια από τη σειρά κι απέναντί μου βλέπω μια όμορφη δεσποινίδα. Πώς νιώθεις που επιστρέφει η σειρά;

«Τότε ήμουν ένα παιδάκι. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη γιατί δεν συναντάω απλά έναν ρόλο, συναντάω τον παιδικό μου ρόλο. Όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές που ήμασταν μαζί αλλά το σημαντικότερο είναι ότι συναντάω ένα κομμάτι του εαυτού μου γιατί είχα δώσει ένα κομμάτι μου στη Βάλια και τώρα το ξανασυναντάω και τη βλέπω πως εξελίσσεται, γιατί ωρίμασε και αυτή και νιώθω πως είμαστε σε παράλληλη πορεία. Μαζί ζούμε και μαζί ωριμάσαμε».

Η σειρά πλέον θα επικεντρώνεται στη Βάλια και στον Μανωλάκη; Στις ζωές των δύο παιδιών; Αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές;

«Δεν ξέρω αν είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές. Για μένα πρωταγωνιστής είναι το Κολοκοτρωνίτσι κι αυτό είναι το ωραίο γιατί έχει πολλές ιστορίες και έρχονται και νέες, γίνεται χαμός. Με εμάς αναπτύσσεται κάτι που είχε γίνει και στα πρώτα χρόνια, δηλαδή, αυτός ο παιδικός έρωτας και βλέπουμε πώς μπορεί να εξελιχθεί η παιδική αγάπη. Ίσως από αυτή την άποψη αυτή η ιστορία αποκτάει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ίσως πιο κομβικό.

Είχες αποφασίσει από τότε πως μεγαλώνοντας θα γίνεις ηθοποιός;

«Από πολύ παιδί είχα καλλιτεχνικές ανησυχίες κυρίως με τη ζωγραφική κι αργότερα ξαφνικά με την υποκριτική. Η μητέρα μου, μου είπε πρόσφατα ότι είχε δει σε εμένα πράγματα, ότι μου άρεσε ότι έβλεπα όχι απλά να το μιμούμαι αλλά να το ζω την ώρα που το μιμούμαι και δεν την εξέπληξε όταν της εξέφρασα την επιθυμία να ασχοληθώ με την υποκριτική. Όταν έγινε το σίριαλ δεν ήταν πως είχα αποφασίσει να το κάνω τότε ήρθε σαν επιβεβαίωση ότι όντως αυτό θέλω να κάνω, αφού το γνώρισα κι από μέσα. Μετά συνδύασα σχολείο και καλλιτεχνικά παράλληλα και στη συνέχεια σπούδασα».

Τι έχεις σπουδάσει;

Έχω τελειώσει Νομική και παράλληλα έκανα μαθήματα υποκριτικής. Ήταν δική μου επιλογή να μην αφήσω τίποτα από τα δύο, ήθελα να τα κάνω παράλληλα. Όταν τελείωσα και ετοιμαζόμουν να πάρω το πτυχίο μου ήμουν σε δίλημμα, βρισκόμουν στο σταυροδρόμι για το τι να κάνω. Τότε μου είπε ο Χάρης (Ρώμας) με την Άννα (Χατζησοφιά) πως θα γίνει το «Καφέ της Χαράς» για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 και τα έχασα. Όποτε είπα πως είναι για να γίνει αυτό αλλά δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί. Μακάρι να σας αρέσει. Αλλά ότι κι αν γίνει θεωρώ πως θέλει κάτι να μου πει, το σύμπαν δεν ξέρω, θέλει να μου δώσει ένα μήνυμα (γέλια).

Αλήθεια τι ρόλο παίζει που στη σειρά είναι ο θείος σου, Χάρης Ρώμας; Νιώθεις μια μεγαλύτερη ασφάλεια;

Οι συμβουλές του είναι πολύτιμες αλλά από την άλλη όλων οι συμβουλές είναι πολύτιμες, και των ηθοποιών και του σκηνοθέτη Τάκη Μιχαήλ και ο Μάνος Μαυρογιώργης ο διευθυντής φωτογραφίας μας βοηθάει πάρα πολύ. Νιώθω ασφαλής όχι μόνο επειδή είναι ο Χάρης, αλλά επειδή είναι όλοι, είναι όλο το κλίμα σαν μια φωλιά και είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον και για μένα αυτό είναι το ιδανικό. Δηλαδή και μόνο ο Χάρης να ήταν αλλά να μην ένιωθα τριγύρω ασφάλεια δεν θα μπορούσα να απελευθερωθώ.

Πηγή: altsantiri.gr




00 inkefalonia general ad 300X250