Το θεατρικό έργο του "Κορέλι" σε τουρνέ σ' όλη την Μεγάλη Βρετανία

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 13:59

Το θεατρικό έργο του "Κορέλι" σε τουρνέ σ' όλη την Μεγάλη Βρετανία

 

 Το πρόσφατο ανακοινωθέν θεατρικό έργο του Μπεστ Σέλλερ βιβλίου του Λουί ντε Μπερνιέρ και ταινίας "Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι" που διαδραματίζεται στην Κεφαλονιά μας σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του θα κάνει φέτος περιοδία σε όλη την Μεγάλη Βρετανία.

http://www.captaincorellismandolin.com

Πιο συγκεκριμένα από τις 13 Απριλίου 2019 μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού στις 29 Ιουνίου 2018 θα περιοδεύσει αρχικά σε θέατρο της Αγγλικής πόλης Leicester και στην συνέχεια στις Αγγλικές πόλεις Kingston (Λονδίνο), Bath, Newcastle, Birmingham και τις Σκωτσέζικες πόλεις Edinburgh και Glasgow.

Τον Λοχαγό Κορέλι θα παίξει ο ηθοποιός Alex Mugnaioni, την Πελαγία η Madison Clare, τον Μανδρά ο Ashley Gayle και τον Πατέρα της Πελαγίας ο Γιατρός Γιάννης ο Joseph Long. Σκηνοθέτης του έργου είναι η βραβευμένη με βραβεία Oliver και Tony Melly Still και σεναριογράφος η Rona Munro.

Οι νέες θεατρικές αυτές παραστάσεις του θεατρικού έργου του "Μαντολίνου του Λοχαγού Κορέλι" αναμένονται ότι θα βοηθήσουν την δωρεάν τουριστική προβολή της Κεφαλονιάς μας στο πιο πολυπληθής από την άποψη τουριστών Βρετανικό κοινό.

Σπύρος Καγκάδης




00 inkefalonia general ad 300X250