Μικρά μυστικά για επαγγελματικές φωτογραφίες στο σπίτι

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 13:25

Μικρά μυστικά για επαγγελματικές φωτογραφίες στο σπίτι

Σας αρέσει να «τραβάτε» φωτογραφίες στην καθημερινότητά σας και να εκτυπώνετε τις καλύτερες λήψεις ώστε να διακοσμείτε με αυτές τον προσωπικό σας χώρο.

Ποια καλύτερη επιλογή για τη διακόσμηση από τις υπέροχες φωτογραφίες που αποτυπώνουν τις χαρούμενες στιγμές σας!

Πώς θα καταφέρετε όμως, να δημιουργήσετε ψηφιακές φωτογραφίες στο σπίτι που δεν έχουν σε τίποτα να «ζηλέψουν» από τις επαγγελματικές; 

Διαβάστε παρακάτω μερικές χρήσιμες συμβουλές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εκτυπώνετε επαγγελματικής ποιότητας εικόνες με εκτυπωτές inkjet τεχνολογίας;

Δείτε ποιοι είναι οι ιδανικοί εκτυπωτές οικιακής χρήσης που μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχους σας, οι οποίοι δεν κοστίζουν ακριβά, σύμφωνα με τους ειδικούς του websupplies.gr.

Προμηθευτείτε το κατάλληλο φωτογραφικό χαρτί. Επιλέξτε προσεκτικά το φωτογραφικό χαρτί που χρειάζεστε για να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας. Ανατρέξτε στο βιβλιαράκι οδηγιών της εκτυπωτικής συσκευής σας για να αποφασίσετε το βάρος του χαρτιού αλλά και το μέγεθός του, ώστε να υποστηρίζεται από τον εκτυπωτή σας. Διαλέξτε γυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί αν στοχεύετε να ενισχύσετε την ευκρίνεια της φωτογραφίας και αν δεν σας επηρεάζουν οι αντανακλάσεις που δημιουργούνται. Επιλέξτε ματ φωτογραφικό χαρτί σε περίπτωση που δεν σας συγκινεί η ευκρίνεια που προσδίδει το γυαλιστερό αλλά επιθυμείτε την αίσθηση πιο παραδοσιακής φωτογραφίας.

Επιλέξτε το μέγεθος του χαρτιού βάσει της ανάλυσης. Η ανάλυση μιας φωτογραφίας αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια για την ποιότητά της. Πώς θα καταφέρετε να την εντοπίσετε; «Ανοίξτε» την εικόνα που θέλετε να εκτυπώσετε με ένα πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών του υπολογιστή σας και βρείτε στις πληροφορίες του αρχείου τα pixels στη μορφή [αριθμός]x[αριθμός] σε χιλιάδες. Όταν έρθει η στιγμή να εκτυπώσετε τη συγκεκριμένη εικόνα, έχετε κατά νου ότι σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και ο παράγοντας ppi, δηλαδή ο αριθμός των pixels ανά ίντσα. Σε ποια διάσταση λοιπόν, η φωτογραφία σας θα εκτυπωθεί άψογα; Διαιρέστε την ανάλυση της με τον αριθμό 300ppi. Το αποτέλεσμα της πράξης καταδεικνύει το μέγεθος του χαρτιού εκτύπωσης που πρέπει να χρησιμοποιήσετε σε ίντσες. Αν σας μπερδεύει αυτή η πρακτική, αναζητήστε στο Διαδίκτυο προγράμματα δωρεάν που μεταβάλλουν τα μεγέθη των φωτογραφιών και κάνουν όλους τους απαραίτητους υπολογισμούς για να πετύχετε την επιθυμητή ποιότητα εκτύπωσης.

Προτάσεις για οικονομικούς φωτογραφικούς εκτυπωτές

Επιλέξτε τον εκτυπωτή Epson L310 ο οποίος παραδίδεται με φιαλίδια 4 χρωμάτων της Epson και 2 επιπρόσθετα φιαλίδια μαύρης μελάνης. Ξεκινήστε να εκτυπώνετε τις φωτογραφίες σας αμέσως!

Εκτυπώστε ό,τι επιθυμείτε στο σπίτι με τα οικονομικότερα δοχεία μελάνης της HP. Επιλέξτε τον εκτυπωτή HP Officejet Pro 6230 που προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες σας, καλύπτοντας ταυτοχρόνως τις εκτυπωτικές ανάγκες όλης της οικογένειας σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Ο φωτογραφικός εκτυπωτής Canon iP7250 είναι ιδανικός για υψηλής ταχύτητας και ποιότητας εκτύπωση φωτογραφιών, εγγράφων και CD. Διαθέτει 5 ανεξάρτητες δεξαμενές μελανιού και δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250