Γρανίτα καρπούζι σε ξυλάκι - Το πιο δροσερό φρούτο του καλοκαιριού στην πιο παγωμένη εκδοχή του
Υλικά για 4 άτομα
- 2 ½ φλιτζάνια καρπούζι κομμένο σε κομματάκια χωρίς κουκούτσια
- 1 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού
- ¼ του φλιτζανιού ζάχαρη
- ½ φλιτζάνι σμέουρα
Εκτέλεση
- Αρχικά βάζετε το καρπούζι, το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και τα σμέουρα σε ένα μπλέντερ και χτυπάτε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι το μείγμα να γίνει απαλό.
- Ρίχνετε το μείγμα σε φόρμες για γρανίτα και βάζετε ξυλάκια αν χρειάζεται.
- Καταψύχετε για 4 ώρες ή αφήνετε για όλο το βράδυ.
newsbeast.gr
Μοιράσου:





![Έφυγαν από κοντά μας [13/12]](/media/k2/items/cache/49b1a57d9e4e27daf89ff874e3a5dba6_M.jpg?t=20251213_121939)












