Καταπολέμησε το λιπαρό δέρμα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012 13:53

Καταπολέμησε το λιπαρό δέρμα

Συμβουλές για να κάνεις το πρόσωπό σου να λάμψει Το λιπαρό δέρμα σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο, καθώς με τη ζέστη και τον ιδρώτα τα σπυράκια στήνουν «χορό» στο πρόσωπό σου. Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να καταπολεμήσεις το λιπαρό δέρμα και να κάνεις το πρόσωπό σου να λάμψει...

Πλύνε σωστά το πρόσωπό σου: Επέλεξε καθαριστικό προσώπου ειδικά για λιπαρά δέρματα καθώς θα σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις τη λιπαρότητα.

Προτίμησε έναν απαλό αφρό που δεν θα ξηράνει το δέρμα σου, όπως το σαπούνι, και που είναι ειδικό για τα λιπαρά δέρματα.

Τέλος στο «πάστωμα»: Το να παστωθείς στο μέικ-απ μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για το δέρμα σου. Οι πόροι σου μπλοκάρονται, το δέρμα χάνει τη ζωντάνια του και έτσι παράγει περισσότερη λιπαρότητα.

Προτίμησε ένα προϊόν που είναι αντηλιακή κρέμα και ελαφρύ μέικ-απ μαζί για να μη «βαρύνεις» το δέρμα σου.

Γίνε η αισθητικός του προσώπου σου: Δεν είναι ανάγκη να δώσεις ένα κάρο λεφτά για να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου και να εξαφανίσεις τα μπιμπίκια και τα στίγματα επειδή η λιπαρότητα σου έχει χτυπήσει κόκκινο.

Κάνε την απολέπιση σου τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, απομάκρυνε τη λιπαρότητα από το πρόσωπό σου και άφησε τους πόρους να ανοίξουν και να καθαρίσουν.

Η μάσκα στη συνέχεια είναι απαραίτητη και καλά θα κάνεις να διαλέξεις μία με άργιλο που έστω και προσωρινά μειώνει τη λιπαρότητα και το σμήγμα.

Για λιπαρό δέρμα με μαύρα στίγματα φτιάξε μόνη σου εύκολα και απλά μάσκα με βάση το γιαούρτι. Θα χρειαστείς: 2 κουταλιές φρέσκο γιαούρτι, 1 κουταλιά ξυσμένη φλούδα λεμονιού, 1 κουταλιά κουάκερ.

Πώς θα την φτιάξεις: Ανακατεύεις πολύ καλά μέχρι το μείγμα να γίνει μια ομοιόμορφη μάζα. Κάνε έπειτα μασάζ στην επιδερμίδα για περίπου 7 λεπτά αποφεύγοντας την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και ξέπλυνε καλά με άφθονο δροσερό νερό.

Αν έχεις ιδιαίτερα λιπαρή επιδερμίδα, μπορείς να εφαρμόσεις αυτή τη θεραπεία ακόμη και καθημερινά δύο φορές την εβδομάδα.

womenonly.gr




00 inkefalonia general ad 300X250