Σε αυτό το ξενοδοχείο στη Γαλλία, θα κοιμάσαι κυριολεκτικά κάτω από τα άστρα (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2017 13:19

Σε αυτό το ξενοδοχείο στη Γαλλία, θα κοιμάσαι κυριολεκτικά κάτω από τα άστρα (εικόνες)

Για εκείνους τους ταξιδιώτες που θα ήθελαν να απολαύσουν την πανδαισία του έναστρου ουρανού αλλά να μην χάσουν και τις ανέσεις του δωματίου τους, το ξενοδοχείο Attrap’Rjves στην καρδιά του δάσους της περιοχής Allauch στη Γαλλία έχει μεριμνήσει.

Έτσι, προσφέρει την ευκαιρία στους φιλοξενούμενούς του να διανυκτερεύσουν στη φύση όχι όμως σε σκηνή, όπως κάνουν οι κατασκηνωτές, αλλά σε ένα δωμάτιο-φούσκα, φτιαγμένο από διάφανο πλαστικό, που επιτρέπει θέα 360 μοιρών.

Από την έναρξη της λειτουργίας του, το 2010, το ξενοδοχείο έχει γίνει ονειρικός προορισμός για πολλούς ταξιδιώτες που αναζητούν την εγγύτητα με τη φύση, την ιδιωτικότητα αλλά και τις ανέσεις.

«Όταν οι επισκέπτες φτάνουν δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους και τη χαρά τους που θα μείνουν εδώ, είναι για μας αυτή η μεγαλύτερη ικανοποίηση» δηλώνει στην Daily Mail η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Murielle Giovansili.

«Είναι μια πραγματική εμπειρία καθώς μπορούν να ξαναζήσουν όνειρα της παιδικής τους ηλικίας ή να περάσουν μια ρομαντική βραδιά με κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο. Είχαμε και μια πρόταση γάμου στο ξενοδοχείο μας» προσθέτει.

Τα δωμάτια είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο και με κακό καιρό.

Η κάθε φούσκα έχει τη δική της «ταυτότητα» και η διακόσμηση ποικίλλει. Κάθε δωμάτιο έχει προαιρετικά και τηλεσκόπιο για όσους θέλουν να αφιερώσουν τη βραδιά τους στην αστροπαρατήρηση.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε δωμάτια: Suite Chic, 1001 Nights, Zen, Glamour και Nature και οι τιμές ξεκινούν από τα 109 ευρώ τη βραδιά.

foaysdaj5

foaysdaj6

foaysdaj7

foaysdaj8

foaysdaj9

foaysdaj10

foaysdaj11

foaysdaj12

foaysdaj1

foaysdaj2

foaysdaj3

foaysdaj4

Πηγή: newsbeast.gr