Εμπειρία... Τιτανικού σε θεματικό ξενοδοχείο στην Αττάλεια

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 18:17

Εμπειρία... Τιτανικού σε θεματικό ξενοδοχείο στην Αττάλεια

Mόλις 10 λεπτά από το τουριστικό θέρετρο της Αττάλειας και το διεθνές αεροδρόμιο της περιοχής βρίσκεται ένα ξενοδοχείο με εμφάνιση που παραπέμπει στον θρυλικό Τιτανικό.


Το πολυβραβευμένο Titanic Beach Lara, ένα από τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία στην Τουρκία, βρίσκεται στην ομώνυμη παραλία Λάρα που είναι φημισμένη για τα κρυστάλλινα νερά της και σε αντίθεση με το περιβάλλον στο οποίο μπορεί κανείς να φανταστεί έναν Τιτανικό, περιβάλλεται από πευκοδασος και από τους διάσημους καταρράκτες Ντουντέν που καταλήγουν στη θάλασσα.

Σε σχήμα του φημισμένου κρουαζιερόπλοιου Τιτανικός, από το οποίο αντλεί το όνομα και την αρχιτεκτονική του σχεδίαση, το θεματικό ξενοδοχείο Beach Lara υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες του την πολυτέλεια και την άνεση του ομώνυμου πλοίου, χωρίς… τα απρόοπτα που βύθισαν το φημισμένο πλοίο.

Η θέα του ωστόσο από την πισίνα είναι αρκετά πειστική ώστε να μεταφέρει τους επισκέπτες σε "mood" κρουαζιέρας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 586 δωμάτια κατανεμημένα σε επιφάνεια 95.000 τ.μ. και υπόσχεται πολυτελή φιλοξενία με σικ διακόσμηση, ευχάριστα δωμάτια και ζεστή ατμόσφαιρα και απευθύνεται τόσο στους επισκέπτες σε ταξίδι αναψυχής όσο και σε όσους κάνουν επαγγελματικά ταξίδια.

Ο... Τιτανικός διαθέτει επίσης γκολφ κλαμπ, σπα, κλαμπ διασκέδασης, παιδικό κλαμπ, συνεδριακούς χώρους επιφάνειας 1170 τ.μ., γήπεδα ποδοσφαίρου, τένις κτλ. και πολυτελείς σουίτες.

tornosnews.gr




00 inkefalonia general ad 300X250