Δημιούργησαν αυτόματο πωλητή αυτοκινήτων -Σε δύο λεπτά αγοράζεις Φεράρι, Πόρσε ή Μπέντλεϊ [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 18:00

Δημιούργησαν αυτόματο πωλητή αυτοκινήτων -Σε δύο λεπτά αγοράζεις Φεράρι, Πόρσε ή Μπέντλεϊ [εικόνες]

Στη Σιγκαπούρη έχουν πάει τα μηχανήματα αυτόματων πωλητών σε άλλη διάσταση, καθώς αντί να πουλούν πατατάκια, ροφήματα και σοκολάτες... πουλούν Λαμπογκίρνι και Φεράρι.


Κι όμως, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης Autobahn Motors αποφάσισαν να διευκολύνουν λίγο την ζωή όσων θέλουν να αγοράσουν ένα πολυτελές αμάξι, δημιουργώντας έναν γυάλινο πύργο από Λαμποργκίνι, Μπέντλει και Φεράρι.

Έτσι, με το πάτημα ενός κουμπιού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάσουν και να εν τέλει να αγοράσουν ένα από τα 60 αμάξια που έχει το 15οροφο κτίριο.

Ο αυτόματος πωλητής πολυτελών αυτοκινήτων, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος και ακριβότερος στον κόσμο περιλαμβάνει 26 διαφορετικά μοντέλα Πόρσε, τις οποίες ο πελάτης μπορεί να διαλέξει από το ισόγειο.

Όσοι, πάλι, θεωρούν αυτά τα αμάξια αρκετά ακριβό σπορ, μπορούν να αγοράσουν αυτοκίνητα σε τιμές στοκ, βλέποντάς τα από μία οθόνη αφής. Αφού, λοιπόν, έχουν αποφασίσει, οι ίδιοι πατούν το κουμπί με την λέξη «σύστημα παράδοσης οχήματος» και το αμάξι εμφανίζεται αμέσως μπροστά τους.

Ο Γκάρι Χονγκ,ο γενικός διευθυντής στην Autobahn Motors, δήλωσε πως το σύστημα αυτόματης πώλησης σχεδιάστηκε για να κάνει πιο αποτελεσματική την χρήση του χώρου, καθώς και να βοηθήσει το brand να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Μάλιστα, ο αυτόματος πωλητής έχει τόσο πέραση που θέλουν να δημιουργήσουν ένα παρόμοιο εκθεσιακό χώρο στις ΗΠΑ, το οποίο όμως μπορεί να χωρέσει μόνο 30 αυτοκίνητα, δηλαδή τα μισά από την ίδια εγκατάσταση στην Σιγκαπούρη.

 




00 inkefalonia general ad 300X250