5 σεμιναρια marketing που αυξάνουν τις πωλήσεις

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 21:31

5 σεμιναρια marketing που αυξάνουν τις πωλήσεις

Η αξιοποίηση των νέων τεχνολογικών εργαλείων, μέσω της επιμόρφωσης των επαγγελματιών με σεμινάρια marketing, ωφελεί την επιχειρηματική ανάπτυξη οδηγώντας σε αύξηση των πωλήσεων.
 
Τα τελευταία χρόνια, ο τομέας της διαφήμισης και της προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών υφίσταται μεταβολές, οι οποίες ξεπερνούν το στενό πλαίσιο του παραδοσιακού marketing.
 
Είναι απαραίτητο επομένως για κάθε επιχειρηματία να γνωρίζει τα βασικά κανάλια προώθησης στο Διαδίκτυο και να μάθει πώς να αξιοποιεί τα σύγχρονα εργαλεία του digital marketing προς όφελος της επιχείρησής του.
 
Τα 5 δημοφιλέστερα σεμινάρια marketing του Leaderschool
 
Digital Marketing Professional Diploma
 
Το σεμινάριο Digital Marketing Master Professional Diploma αποτελεί το πιο πλήρες πρόγραμμα πρακτικής και άμεσης επαγγελματικής εκπαίδευσης στην αγορά. Αποτελείται από 3 μεγάλες θεματικές και περιλαμβάνει όλες τις γνώσεις, τη στρατηγική και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να έχετε αποτέλεσμα στις πωλήσεις ή την επικοινωνία μέσω διαδικτύου.
 
Η εκπαίδευση πραγματοποιείται ατομικά ή σε ευέλικτα τμήματα 8-12 ατόμων που διενεργούνται πρωί ή απόγευμα ή  μέσω της πλατφόρμας e-learning του Leaderschool. Η εκπαίδευση διεξάγεται από αποκλειστικό στο digital marketing, ειδικά εκπαιδευμένο, επαγγελματία εκπαιδευτή Google Partner ώστε να πετυχαίνεται η συνοχή στην εκπαίδευση.
 
Social Media Marketing MASTER Diploma
 
Είναι το πιο ολοκληρωμένο σεμινάριο Social Media Marketing Master το οποίο παρέχει ολοκληρωμένη γνώση και στρατηγική. Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Google Plus, Pinterest, Instagram, Flickr, Tumblr, Foursquare, Slideshare καθώς και η διαφήμιση σε Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn περιλαμβάνονται στο πιο άμεσο, πρακτικό και στοχευμένο social media σεμινάριο της αγοράς.
 
Το σεμινάριο παρέχει στρατηγικές και πρακτικές γνώσεις στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα. Οι συμμετέχοντες γίνονται αποδέκτες εξειδικευμένων γνώσεων οι οποίες βασίζονται σε πραγματικές ανάγκες για την καλύτερη δυνατή επίτευξη των στόχων τους. Η εκπαιδευτική διαδικασία γίνεται στο Google Room του LeaderSchool αλλά είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί και σε χώρο που εξυπηρετεί τους ενδιαφερόμενους, σε επαγγελματικούς χρόνους με ευελιξία στο ωράριο ή μέσω e-learning.
 
Διαφήμιση στο Ίντερνετ PRO Diploma Workshop
 
Πρόκειται για ένα πλήρες σεμινάριο για τη διαφήμιση στο διαδίκτυο σε όλα τα μέσα. Συνδυάζει γνώσεις και πρακτικές για τη διαφήμιση σε μεγάλα sites και blogs, στο Adwords, στα Social Media, μέσω Affiliate Marketing καθώς και με εναλλακτικές μεθόδους (videos ads, paid posts κλπ).
 
Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν εξειδικευμένες γνώσεις, βασισμένες στις πραγματικές τους ανάγκες που διευκολύνουν την επίτευξη των στόχων τους. Πραγματοποιείται εφαρμογή της εμπειρίας και της εκπαίδευσης στα δικά τους site ή social pages προσφέροντας ουσιαστικές λύσεις.
 
Σεμιναριο Adwords & επιτυχημένες καμπάνιες στη Google
 
Το σεμινάριο Google Adwords είναι το πιο αποτελεσματικό, άμεσο και πρακτικό σεμινάριο της αγοράς. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να χειρίζονται στην πράξη την πλατφόρμα Adwords στοχεύοντας την 1η θέση στα διαφημιστικά αποτελέσματα της Google. Στο σεμινάριο εξετάζονται όλα τα μυστικά και τις τεχνικές για να φτιάχνετε αποτελεσματικότερες καμπάνιες με μικρότερο κόστος στην πλατφόρμα Google Adwords.
 
Το σεμινάριο παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις Adwords από Google Adwords Certified εκπαιδευτή. Οι γνώσεις βασίζονται στις πραγματικές σας ανάγκες και θα διευκολύνουν την επίτευξη των διαφημιστικών στόχων σας. Προσφέρονται χειροπιαστές λύσεις σε επιχειρηματίες καθώς η εκπαίδευση προσαρμόζεται στη δική σας καμπάνια.
 
Σεμινάριο Διαφήμιση & Καμπάνιες Facebook PRO
 
Η διαφήμιση στο Facebook αποτελεί προτεραιότητα κάθε επιχείρησης που θέλει να διαφημίζεται στο Διαδίκτυο. Στο σεμινάριο Διαφήμιση Facebook εξετάζεται η στρατηγική και τα εργαλεία που απαιτούνται για να δημιουργείτε στοχευμένες καμπάνιες στο Facebook με μικρό κόστος και μεγάλη αποτελεσματικότητα.
 
Με τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο του Leaderschool, είτε με φυσική παρουσία είτε μέσω e-learning, μαθαίνετε όλα τα μυστικά για να κάνετε επιτυχημένες καμπάνιες στο Facebook. Παρέχεται βήμα προς βήμα οδηγός για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης καμπάνιας που να ανταποκρίνεται στους στόχους που έχετε θέσει. Προσφέρεται επιπλέον, η απαραίτητη γνώση για να κάνετε καμπάνιες που έχουν αποτελεσματικότητα χωρίς να κοστίζουν μια περιουσία.



00 inkefalonia general ad 300X250