Έβγαλαν στην αγορά το τραπέζι-ψησταριά και είναι ό,τι πρέπει για Ελλάδα (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 13:06

Έβγαλαν στην αγορά το τραπέζι-ψησταριά και είναι ό,τι πρέπει για Ελλάδα (εικόνες)

Να μου το θυμηθείτε, αυτό το τραπέζι θα έχει μεγάλη πέραση στην Ελλάδα


Η λέξη ψησταριά βρίσκεται στο επίκεντρο της ελληνικής γαστρονομίας, αλλά και της παρέας, της οικογένειας. Πάνω από μια σχάρα στήθηκαν τα πιο αυθόρμητα, χοληστερινούχα πάρτι με φίλους. Από την άλλη, το μεγάλο τραπέζι είναι επίσης κομβικό στοιχείο της ελληνικής παράδοσης.

Γύρω από ένα τραπέζι ειπώθηκαν τα πιο σοβαρά και τα πιο ξεκαρδιστικά πράγματα. Με αυτή την ανακάλυψη εξ Αμερικής, μπορεί ο καλοφαγάς και οι φίλοι του που μοιράζονται τις ίδιες προτεραιότητες να βιώσουν την απόλυτη ευτυχία. Ένα τραπέζι με ενσωματωμένη ψησταριά.Η ευρηματική ιδέα απέκτησε υπόσταση σε δύο μεγέθη, ένα εξάγωνο έπιπλο για έξι συνδαιτυμόνες και ένα οκτάγωνο για οκτώ καθήμενους αντίστοιχα.

Η ιδέα και μόνο μοιάζει εντυπωσιακή. Η καρδιά του τραπεζιού γεμίζει με κάρβουνα και μόλις αυτά κάψουν καλά, μπορούν όλοι να καθίσουν στη θέση τους και να ψήσουν όπως επιθυμούν τα εκλεκτά τους κρεατικά και λαχανικά.Το μόνο πρόβλημα εδώ που τα λέμε για την κλασσική ελληνική οικογένεια πως με τον τρόπο αυτό δεν υπάρχει χώρος να μπουν μεζεδάκια και κυρίως. ΠΟΥ θα βάλει η Ελληνίδα νοικοκυρά το μπολ με τη σαλάτα;