Το μυστικό Τούνελ της Αγάπης: Μια καλά κρυμμένη «Φοντάνα ντι Τρέβι»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 09:32

Το μυστικό Τούνελ της Αγάπης: Μια καλά κρυμμένη «Φοντάνα ντι Τρέβι»

Αυτή η πανέμορφη μακριά, φυλλώδης σήραγγα μοιάζει με ένα «πράσινο όνειρο» ή με σκηνή από ταινία. Κι όμως υπάρχει στην πραγματικότητα και βρίσκεται χωμένη κάπου στα δάση της Ουκρανίας.


Αυτό το καταπράσινο τούνελ, βρίσκεται έξω από την πόλη Κλέβεν και μάλιστα λειτουργεί κανονικά αφού από μέσα του περνά ένα ιδιωτικό τρένο το οποίο μεταφέρει ξύλο σε τοπικό εργοστάσιο.

Παράλληλα, με μήκος 3 χιλιόμετρα, η ασυνήθιστη αυτή σήραγγα αποτελεί το αγαπημένο καταφύγιο των ερωτευμένων.

Το καταπράσινο αυτό τούνελ είναι ένα πανέμορφο παράδειγμα του τι συμβαίνει όταν η φύση έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί ελεύθερα, πάνω από τις ανθρωπογενείς υποδομές.

Η σήραγγα υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, και η μορφή των φύλλων έχει δημιουργηθεί από το τρένο που δέρχεται μέσα της. Για πολλά χρόνια, το τρένο ταξίδευε εκεί 3 φορές την ημέρα.

Πλέον, η σήραγγα εξυπηρετεί ένα δρομολόγιο τρένου την ημέρα, ενώ χρησιμοποιείται από τους ερωτευμένους ως ένας τόπος για να κάνουν έναν όμορφο ρομαντικό περίπατο, αλλά λειτουργεί και ως... «Φοντάνα ντι Τρέβι» αφού λέγεται ότι όποιος κάνει μια ευχή – και είναι ειλικρινής στην αγάπη του  - θα δει αυτό που ευχήθηκε να γίνεται πραγματικότητα.

Οπως και να 'χει, αν βρεθείτε στην Ουκρανία, μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε αυτό το φανταστικό πράσινο πέρασμα - είτε συνοδεύεστε από τον-την αγαπημένο-η σας, είτε είστε μόνοι.




00 inkefalonia general ad 300X250