8 ιδέες για να κάνετε το νοικιασμένο σπίτι σας να δείχνει πιο ακριβό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 09:35

8 ιδέες για να κάνετε το νοικιασμένο σπίτι σας να δείχνει πιο ακριβό

Παρά την κρίση και την οικονομική στενότητα ορισμένες μικρές χαρές της ζωής μπορούμε να συνεχίσουμε να τις απολαμβάνουμε.

Κεντρική απόλαυση στη ζωή είναι το εσωτερικό του σπιτιού. Οαση, καταφύγιο, τόπος ξεκούρασης, σημείο συνάντησης, το σπίτι μας αξίζει ιδιαίτερης προσοχής και επιμέλειας.

Ακόμη και όταν δεν είμαστε ιδιοκτήτες του, μπορούμε με πέντε κινήσεις να το κάνουμε να δείχνει λιγότερο πρόχειρο, να εκπέμπει θαλπωρή και χλιδή, με τα μέσα που υπάρχουν...

1. Λουλούδια στο σπίτι. Οταν αγοράσετε ένα ανθοδοχείο, προτιμήστε κάτι που να δείχνει χλιδάτο. Ενα όμορφο μπουκέτο λουλούδια αλλάζει εντελώς την καθημερινότητά μας.

2. Κουρτίνες στο κρεβάτι. Χαρίζουν επιπλέον θαλπωρή και μια νότα χλιδής. Κρεμάστε τις σε όποιο σημείο του κρεβατιού θέλετε.

3. Ομορφα πιαστράκια στις κουρτίνες. Μεταμορφώνουν οποιοδήποτε ύφασμα στη στιγμή. Επιλέξτε κάτι πρωτότυπο, όχι μεταλλικό.

4. Ταπετσαρία στον τοίχο. Επειδή είναι ακριβές και δύσκολες στην τοποθέτηση οι ταπετσαρίες, επιλέξτε ένα κομμάτι του τοίχου που θέλετε και ντύστε το. Αλλάζει όλο το εσωτερικό του σπιτιού και αποκτά ψυχή!

5. Κάτι χρυσό στο μπάνιο. Είτε αυτό είναι ένας καθρέφτης, είτε μια ταπετσαρία, είτε τα χερούλια της ντουλάπας, το χρυσό δίνει αίγλη και στο πιο ταπεινό μπάνιο.

6. Χλιδάτα μαξιλάρια στο κρεβάτι. Επιλέξτε ένα ή περισσότερα, αλλά να αξίζει! Ομορφαίνει τον χώρο, δίνει άλλη πνοή στην κρεβατοκάμαρα, διευκολύνει ακόμη και τον ύπνο ένα ωραίο κρεβάτι.

7. Ενας πολυέλαιος στο σαλόνι. Δεν είναι απαραίτητο να δώσετε μια περιουσία, αλλά λίγο κρύσταλλο κάνει την διαφορά! Τα έπιπλα, τα χαλιά, ακόμη και η βιβλιοθήκη που αγοράσατε στο ΙΚΕΑ παίρνουν άλλη αξία.

8. Μερικά εξαιρετικά κηροπήγια. Κάνουν την διαφορά σε ένα σαλόνι, στο μπάνιο, στο χολ, ακόμη και στην κουζίνα.


Πηγή:iefimerida