Ατενίστε τον έναστρο ουρανό μέσα από μια ξύλινη καμπίνα στις χιονισμένες ιταλικές Αλπεις [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 10:04

Ατενίστε τον έναστρο ουρανό μέσα από μια ξύλινη καμπίνα στις χιονισμένες ιταλικές Αλπεις [εικόνες]

λοι θα έχετε βρεθεί κάποια στιγμή της ζωής σας σε κάποια χιονισμένη πλαγιά βουνού να παρατηρείτε το γαλήνιο, αλλά και κάπως άγριο τοπίο.

 

Πως θα ήταν όμως αν διανυκτερεύατε σε μια από αυτές;


Τώρα σας δίνετε η δυνατότητα νοικιάζοντας μια εκπληκτική ξύλινη «καλύβα» προς 300 ευρώ την νύχτα στις πανέμορφες Ιταλικές Άλπεις και πιο συγκεκριμένα στην οροσειρά Δολομίτες.


Το «starlight room dolomites » βρίσκεται στην βόρεια Ιταλία, κοντά στην πόλη Cortina d’Ampezzo και έχει τοποθετηθεί στην κορυφή μιας πλαγιάς, σε υψόμετρο 2.055 μέτρων.


Η ξύλινη κατασκευή με την εκτεταμένη χρήση γυαλιού στην οροφή και στους πλαϊνούς τοίχους της, υπόσχεται στους ενοικιαστές της απαράμιλλη θέα και ένα απομονωμένο καταφύγιο από την αφόρητη ζωή των πόλεων.


Η «καμπίνα» που στέκει πάνω σε κάτι που μοιάζει με τεράστια πέδιλα του σκι, διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, plasma TV και κλιματισμό, ενώ οι τυχεροί ενοικιαστές της θα μπορέσουν να απολαύσουν εκλεκτά εδέσματα και ποτά, τα οποία σερβίρονται κατευθείαν στο κρεβάτι τους.


Την ιδέα για αυτόν τον ξεχωριστό «ξενώνα» είχε ο Raniero Campigotto, ιδιοκτήτης ενός κοντινού ορεινού καταφυγίου, ενώ σημαντικό ατού του είναι η δυνατότητα που δίνει σε όσους το αποφασίσουν να απολαύσουν τον έναστρο ουρανό από τις τεράστιες γυάλινες επιφάνειες που εξασφαλίζουν πανοραμική θέα... και για καλύτερη οπτική γωνία, η πλάτη του κρεβατιού ρυθμίζεται στην θέση που επιθυμείτε.