Δείτε πού βρίσκεται το πιο vintage «κουρείο - ξουρείο» στην Ελλάδα

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 12:56

Δείτε πού βρίσκεται το πιο vintage «κουρείο - ξουρείο» στην Ελλάδα

Ενα μπαρμπέρικο που θυμίζει παλιές καλές εποχές, όταν η επίσκεψη ενός άνδρα σε κουρείο ήταν πολύ παραπάνω από ένα κούρεμα.

 

Αυτός μέχρι μουστάκι θα σας βάλει να ξυρίσετε... Ποιος; Ο Γιάννης φυσικά, ο μερακλής μπαρμπέρης που έχει το πιο vintage κουρείο στην Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης!

Πρόκειται για ένα μπαρμπέρικο που θυμίζει παλιές καλές εποχές, όταν η επίσκεψη ενός άνδρα σε κουρείο ήταν πολύ παραπάνω από ένα κούρεμα. Εκεί ήταν ο ναός της περιποίησής του, αλλά και ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνικής του ζωής.

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα στο κουρείο - ξουρείο του Γιάννη που υπηρετεί την τέχνη του barbering εδώ και 15 χρόνια.

Οι... θαμώνες του απολαμβάνουν τη διαδικασία του ξυρίσματος και τη σπέσιαλ περιποίηση του Γιάννη, ο οποίος εκτός από κουρέας είναι και... ψυχολόγος.

Βγαίνοντας από εκεί, o πελάτης συζητά με την παρέα του πόσο χαλάρωσε και πόσο ανανεωμένος νιώθει.

Εκπτωση 50% σε ΑμΕΑ

Το κουρείο - ξουρείο Γιάννης, δραστηριοποιείται καθαρά πάνω στην ανδρική περιποίηση, κούρεμα, ξύρισμα και περιποίηση γενειάδας.

Αλλά εκτός από την εκπληκτική περιποίηση, το vintage κουρείο του Γιάννη έχει και κοινωνικές ευαισθησίες, αφού όπως μπορείτε να δείτε στον τιμοκατάλογο, κάνει έκπτωση 50% σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Και φυσικά, ιδιαίτερη έκπτωση έχουν οι μπαμπάδες που θα πάνε εκεί με τους γιους τους, που θα επισκεφτούν το κατάστημα.

Οσο για τις ώρες λειτουργίας, μην τον ψάξετε τα μεσημέρια, καθώς ο Γιάννης τηρεί ευλαβικά τη μεσημεριανή σιέστα.

Πρόσφατα, έκανε μια δραστική ανακαίνιση προσθέτοντας ρετρό πινελιές στον χώρο. Δείτε τις φωτογραφίες από τη σελίδα του στο facebook.

Τη φωτογράφηση έκανε το LK studio (Λευτέρη Κραιπαλίδη).


 

thetoc.gr