Το ερωτικό ωροσκόπιο του σαββατοκύριακου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 19:08

Το ερωτικό ωροσκόπιο του σαββατοκύριακου

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδιαστον έρωτα, 16 Ιανουαρίου;

 


Κριός

Συνεχίζει να σε ταλαιπωρεί ο ανάδρομος Ερμής και να σου φέρνει εμπόδια στην επικοινωνία σου και ειδικά στον ερωτικό τομέα. Παρά τις δυσκολίες που σου φέρνει όμως, εσύ δεν έχεις σκοπό να το βάλεις κάτω αυτό το διήμερο. Είναι πολύ καλή η σκέψη σου, διότι και στην πράξη, σου έρχονται τα πράγματα ακριβώς όπως τα ήθελες. Είναι ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο από ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές, στην περίπτωση που έχεις μια σχέση, δηλαδή, παρά την ταλαιπωρία που έχετε υποστεί στην επικοινωνία σας, είναι μια καλή ευκαιρία να εξομαλυνθούν τα πράγματα και να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά. Αν δεν διαθέτεις μια ερωτική σχέση, είναι μια αξιοσημείωτη ευκαιρία να αποκτήσεις μέσα από νέες επαφές το πρόσφορο έδαφος, ώστε να κάνεις μια σωστή επιλογή, αφού πάρεις τον χρόνο σου και διακρίνεις ποια είναι η πιο σωστή για εσένα.

Ταύρος

Με τη Σελήνη να είναι στο ζώδιό σου αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορείς να επενδύσεις στη μεγάλη και δύσκολη έννοια που λέγεται σταθερότητα ή διάρκεια σε μια σχέση, έτσι ώστε να ηρεμήσει το μυαλό και η ψυχή σου αυτό το διήμερο, μέσα από μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση. Ήρθε η στιγμή να ανοίξεις την καρδιά σου και να θέσεις όλα εκείνα που σε απασχολούν στο ταίρι σου, με πρωταρχικό σου μέλημα να τα λύσετε όλα από κοινού. Μπορεί όμως να συμβεί και το εξής, αυτό το Σαββατοκύριακο, αν είσαι μόνος-η, να έχεις την ευκαιρία που ζητάς για μια γνωριμία ή σχέση που θα έχει διάρκεια, κατανόηση και ιδιαίτερα μεγάλη εμπιστοσύνη. Θέλω με υπομονή να διακρίνεις από απόσταση ποιο άτομο είναι εκείνο που μπορεί να έχει μια θέση στην καρδιά σου και στο πλάι σου.

Δίδυμοι

Μπορεί να είναι ανάδρομος ο Ερμής που τυγχάνει να είναι και κυβερνήτης του ζωδίου σου αλλά αυτό δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να σε κλείσει μέσα στο σπίτι σου, προκειμένου να αποφύγεις συγκρούσεις ή δυσκολίες στην επικοινωνία σου. Αυτό θα ήταν ένα λάθος σκεπτικό, οι συγκυρίες και οι στιγμές που σε περιμένουν γι’ αυτό το διήμερο, να θυμάσαι πως είναι σπάνιες, με ηλεκτρισμένη ερωτική ατμόσφαιρα και έντονο πάθος. Αυτό που πραγματικά θα σου κάνει εντύπωση είναι πως ζεις την κάθε στιγμή τόσο έντονα που στην κυριολεξία ξεχνάς ότι υπάρχει ένας ανάδρομος Ερμής που σε πιέζει καθημερινά με τη δυσκολία που φέρνει στην επικοινωνία με τους γύρω σου.

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία μπορεί και είναι σε θέση να σου φέρει εκείνη την κατανόηση, τη σταθερότητα και την αισθαντική αγκαλιά που ενδεχομένως μπορεί να χρειάζεται ένας άνθρωπος από εσένα. Φέρνει την πολυπόθητη εξομάλυνση που ζητάς σε δύσκολα θέματα που είχες και στις όποιες δυσκολίες έφερε μέχρι τώρα η ανάδρομη πορεία του Ερμή στη ζωή σου. Σε έχει ανάγκη ο-η σύντροφός σου, έχεις κι εσύ ανάγκη φυσικά να πας κοντά σε έναν άνθρωπο με συναισθηματικό τρόπο. Να δώσεις και να πάρεις τρυφερές στιγμές αγάπης και κατανόησης. Όπως κατάλαβες, είναι ένα διήμερο που έχει γαλήνη και ηρεμία, σε σημείο τέτοιο που να πεις άξιζε τον κόπο τρελά που ήρθε Σαββατοκύριακο.

Λέων

Συναντήσεις, εξομολογήσεις, ερωτικές και ευχάριστες επαφές κρύβει αυτό το διήμερο, Λιοντάρια μου. Τα έχει όλα αυτό το Σαββατοκύριακο και δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας μείνει αξέχαστο από πολλές απόψεις, αν με ρωτήσετε αν θα έχει ερωτισμό, πάθος και ένταση, φυσικά και η απάντηση είναι θετική. Προχωρήστε, Λιοντάρια μου, και αφήστε τον ανάδρομο Ερμή να κάνει τα δικά του, όσα εμπόδια και να θέλει να βάλει, δεν θα του περάσει. Αν αποζητάς να δημιουργήσεις μια νέα γνωριμία ή σχέση, να θυμάσαι πως αυτό το διήμερο είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις την πρώτη επαφή. Θα δώσεις χρόνο στη νέα επαφή να μετατραπεί σε μία ολοκληρωμένη σχέση, αλλά αφού πρώτα νιώσεις τη σιγουριά πως είναι αυτό που έψαχνες μια ζωή από θέμα χαρακτήρα.

Παρθένος

Με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον Δία και τη Σελήνη στον Ταύρο, έχεις σίγουρα πολλούς λόγους να χαίρεσαι και να αδημονείς να έρθει Σαββατοκύριακο. Πώς να μην είναι ένα τέλειο και ιδανικό διήμερο, όταν εισπράττεις με κάθε τρόπο την ασφάλεια και τη συντροφικότητα στη σχέση σου. Ακόμη και στην περίπτωση που είσαι μόνος-η, ένα τρυφερό χάδι ή νoιάξιμο μπορεί να γίνει η αφορμή που θα σε οδηγήσει στο ξεκίνημα μια νέας ερωτικής σχέσης και όχι μόνο, παίζει να είναι πραγματικά μια ξεχωριστή σχέση πιο τρυφερή, πιο αληθινή και ιδιαίτερα ανθρώπινη. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο να βγεις, να χαρείς και να διασκεδάσεις με την καρδιά σου, αρκεί να μην επιδιώξεις κάτι. Βγες χαλαρά και θα δεις πόσες ερωτικές προτάσεις θα δεχθείς.

Ζυγός

Έχεις σχέδια πολλά για αυτό το διήμερο, ονειρεύεσαι διάφορα να κάνεις, είναι όμως έτσι όπως τα σχεδιάζεις και στην πράξη; Η αλήθεια είναι πως ναι, απλώς υπάρχει ένα «αλλά» που έχει να κάνει με τη διάρκεια, ό, τι ζεις είναι αληθινό και ουσιαστικό στον έρωτα απλώς για το αν θα έχει διάρκεια και εξέλιξη στο παρόν είναι κάπως θολό το τοπίο. Αν δεν έχει τη διάρκεια που επιζητάς ή ονειρεύεσαι είναι λόγω του ότι ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει να κάνει τις κόνξες του και να σου βάζει εμπόδια στο τώρα. Ωστόσο, δεν μπορώ να σου αρνηθώ ότι θα είναι ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο και σίγουρα θα περάσεις υπέροχα, κράτα λοιπόν στο καρνέ σου όλες τις ενδιαφέρουσες επαφές που θα κάνεις και άσε τον χρόνο να σου αποδείξει το αν θα εξελιχθεί σε σταθερή σχέση στο μέλλον.

Σκορπιός

Με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον Δία, μπορείς να πεις ότι είναι μια όαση αυτό το Σαββατοκύριακο για την ερωτική σου ζωή. Πέρασες δύσκολα, το ξέρω, το αναγνωρίζω και σίγουρα μπορώ να το κατανοήσω. Δυσκολεύτηκες με την επικοινωνία σου και το να εκφράσεις ακόμη και τα θέλω σου, όμως να θυμάσαι πως έστω και αυτό το διήμερο μπορεί να γίνει η αφορμή να ξεχάσεις ό, τι έζησες και είδες μέχρι τώρα. Αυτό που πιο πολύ θα σε απασχολήσει είναι το ότι έχεις την αληθινή ανάγκη να γίνεις πιο εκφραστικός-η και πιο συναισθηματικός-η. Να βγάλεις από μέσα σου όλα εκείνα που έχεις την ανάγκη να εκφράσεις στα άτομα που αγαπάς. Είναι ένα τρυφερό, μπορώ να το χαρακτηρίσω, διήμερο, ακόμη και για εσένα, Σκορπιέ μου, που δεν έχεις αυτή τη στιγμή μια σχέση.

Τοξότης

Να βγω; Να διασκεδάσω; Να φλερτάρω; Και στις τρεις ερωτήσεις η απάντηση είναι «Ναι», μπορεί να μην είμαι σε θέση να σου τάξω διάρκεια εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή, όμως μπορώ να σου πω πως είναι ένα από τα πιο όμορφα διήμερα που έζησες το τελευταίο διάστημα. Είναι λες και τα ξεχνάς όλα αυτόματα, σαν να εξαφανίζονται όλα ως δια μαγείας τα προβλήματα που είχες στη σχέση σου. Μια νέα σχέση μπορείς να κάνεις ή να δεις να καλυτερεύει η επικοινωνία στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Ευχάριστες συγκινήσεις και στιγμές θα έχεις, που είναι σε θέση να σε κάνουν να σημειώσεις και τις δυο ημερομηνίες στο ημερολόγιό σου ως τις πιο όμορφες της ζωής σου, ακριβώς γιατί έχεις την ικανότητα να τις εκτιμήσεις, μέσα από τις δυσκολίες που βίωσες εδώ και καιρό

Αιγόκερως

Έχεις δυο σημαντικούς λόγους να χαίρεσαι, Αιγόκερε μου, αυτό το διήμερο, πρώτον είναι ο ανάδρομος Ερμής που κάνει τρίγωνο με τον Δία και ο δεύτερος λόγος είναι η Σελήνη στον Ταύρο. Παρά την ένταση που πέρασες και έζησες λόγω του κακού ανάδρομου Ερμή, αυτό το διήμερο το κάνει να είναι ξεχωριστό για εσένα και την ερωτική σου ζωή. Είναι ένα διάλειμμα στα όσα πέρασες και αντιμετώπισες και σε έκαναν να χάσεις ουκ ολίγες φορές την υπομονή σου. Τώρα αυτό το διήμερο, μπορείς να χαρείς τη συντροφικότητα αλλά και να αισθανθείς μια ασφάλεια ότι όλα πάνε καλά. Μπορεί να έχει μικρή διάρκεια, οπότε δώσε τα όλα μέσα στο Σαββατοκύριακο, γλέντα τη ζωή σου με πάθος.

Υδροχόος

Καταφτάνει Σαββατοκύριακο και είναι λίγο από όλα σαν διήμερο, τα έχει όλα, και θετικά και λιγότερα καλά. Τα καλά νέα είναι πως θα βγεις με φίλους, θα κάνεις γνωριμίες και θα έχει γενικότερα την ευχάριστη ατμόσφαιρα που εσύ ζητάς, από την άλλη όμως, αν επιθυμείς διακαώς να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, εκεί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχουν παρανοήσεις και όχι έλλειψη ενδιαφέροντος. Τι να σου κάνω, Υδροχόε μου, που έχουμε ακόμη ανάδρομο Ερμή και γίνονται διάφορες παρεξηγήσεις στο θέμα της επικοινωνίας σου. Για παράδειγμα, αλλού μπορεί να δώσετε ραντεβού και αλλού τελικά να πάει το πρόσωπο με το οποίο θες να συναντηθείς, το θέμα είναι πως εσύ νομίζεις πως σε έστησε και ότι δεν σε ποθεί αλλά αυτό θα είναι ένα μεγάλο λάθος σου. Πρόσεχε λίγο, λοιπόν, στο τι κανονίζεις ή στο τι λες και τι τελικά εννοείς.

Ιχθύς

Από τη μια να έχεις τον ανάδρομο Ερμή που κάνει τρίγωνο με τον Δία και από την άλλη να έχεις τη Σελήνη στον Ταύρο, δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για να ζήσεις ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο που να είναι και ερωτικό αλλά και να βγάζει και την ασφάλεια που τόσο πολύ έχεις ανάγκη εσύ για να λειτουργήσεις σε μια ερωτική σχέση και όχι μόνο. Μπορεί να εξελιχθεί λοιπόν σε ένα σούπερ διήμερο, να μάθεις ακόμη και τεράστιες ερωτικές αλήθειες, όπως ότι ένα άτομο σε ποθεί εδώ και καιρό, και παρά την ένταση και το τρέμουλο που μπορεί να σου δημιουργήσει όλο αυτό, το να το σκεφτείς καλά και διπλά, πριν απορρίψεις ή δεχθείς μια ερωτική εξομολόγηση, είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Σίγουρα, θα εκπλαγείς μπροστά σε μια τέτοια εξομολόγηση αλλά αν το καλοσκεφτείς, είσαι άνθρωπος που έχει πολλά να δώσει, για σκέψου το αυτό.