Τα εκπληκτικά τοπία άγριας ομορφιάς του Καναδά

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2016 19:56

Τα εκπληκτικά τοπία άγριας ομορφιάς του Καναδά

Σαν εικόνες από άλλο… γαλαξία μοιάζουν οι εκπληκτικές φωτογραφίες από την καναδική ύπαιθρο με αιχμηρές οροσειρές, παγωμένες λίμνες, σπήλαια από πάγο που χάνονται στην άβυσσο και καταπράσινα περάσματα μέσα στο τραχύ τοπίο.

 

Ο Stevin Tuchiwsky, πολιτικός μηχανικός από το Κάλγκαρι της Αλμπέρτα ταξιδεύει στη χώρα του αναζητώντας αυτές τις εκπληκτικές τοποθεσίες.

Ο 30χρονος δεν σταματά να φωτογραφίζει την εκθαμβωτική ομορφιά που αντικρίζει και ανεβάζει τις φωτογραφίες του στα social media όπου έχει περισσότερους από 100.000 followers.

Σε ορισμένες περιπτώσεις ο «φωτογράφος» προσθέτει και το ανθρώπινο στοιχείο στις φωτογραφίες του, ποζάροντας είτε ο ίδιος είτε κάποιος συνταξιδιώτης του.

Αυτό τον βοηθά να αναδεικνύει και την κλίμακα των όγκων που φωτογραφίζει, όπως τα καναδικά βουνά.

Στόχος του είναι να μπορέσει άμεσα να ταξιδέψει σε καναδικά νησιά και αργότερα και σε πιο απομακρυσμένους προορισμούς.

«Το να φωτογραφίζεις τη φύση προσφέρει κάτι μοναδικό και ιδιαίτερο, ποτέ δεν ξέρεις τι θα δεις ή τι θα συναντήσεις», τονίζει,  «είναι αυτές οι στιγμές που σε αφήνουν άφωνο που με καθοδηγούν».

stevaisdtag12 stevaisdtag11 stevaisdtag10 stevaisdtag9 stevaisdtag8 stevaisdtag7 stevaisdtag6 stevaisdtag5 stevaisdtag4 stevaisdtag3 stevaisdtag2 stevaisdtag1