Η ΑΕΚ σε γιαπωνέζικη Shaolin ταινία!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2012 11:59

Η ΑΕΚ σε γιαπωνέζικη Shaolin ταινία!

Η χάρη της ΑΕΚ έφτασε μέχρι την Ιαπωνία. Το έμβλημα με τον "δικέφαλο αετό" δεσπόζει σε ταινία πολεμικών τεχνών! Το "Shaolin girl" παραγωγής 2008 αντλεί την έμπνευση από την ταινία "Shaolin Soccer" που γυρίστηκε το 2001.

Στο "Shaolin girl" πρωταγωνιστεί η Γιαπωνέζα ηθοποιός Κου Σιμπασάκι και ουσιαστικά καταγράφει τις προσπάθειες μίας ομάδας κοριτσιών να παίξουν λακρός με την βοήθεια μοναχών σαολίν!

Στο λακρός κάθε μια από τις δύο ομάδες αποτελείται από 10 παίκτες (ένας τερματοφύλακας, τρεις αμυντικοί, τρεις μέσοι και τρεις επιθετικοί), ο καθένας από τους οποίους είναι εφοδιασμένος με ένα «μπαστούνι» που μοιάζει με απόχη και μ' αυτό χειρίζεται το μπαλάκι, έχοντας ως στόχο να πετύχει γκολ στο αντίπαλο τέρμα.

Σε αυτό το σημείο εμπλέκεται η ΑΕΚ! Ένα από τα κορίτσια φορά κίτρινα χρώματα και οι παραγωγοί της ταινίας, άγνωστο πως, προμηθεύτηκαν φόρμα της ΑΕΚ με τον δικέφαλο αετό στο στήθος!

Έτσι από σπόντα, το όνομα της "Ένωσης" γίνεται γνωστό και στην Ιαπωνία σε μία ταινία που σημείωσε σχετική επιτυχία ακόμη και εκτός συνόρων.

Δείτε το εκπληκτικό video όπου διακρίνεται στο σήμα της ΑΕΚ.

Πηγή: sport24.gr