Light: Πικάντικες, αρωματικές πατάτες
Οι πιο νόστιμες πατάτες που έχετε δοκιμάσει!! Γίνονται πιο ωραίες από τηγανιτές αφού μένουν μέσα μαλακές και απ' έξω τραγανές.
204 θερμίδες ανά μερίδα
ΥΛΙΚΑ (6 άτομα)
6 μέτριες πατάτες
3 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.γ σπόρους μουστάρδας
1-2 κ.γ κύμινο
1/2 κ.γ πάπρικα
1/2 κ.γ τσίλι σε νιφάδες
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
2 κ.σ χυμό λεμονιού
αλάτι
κόλιανδρο φρέσκο για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν αρκετά αλλά να κρατήσουν το σχήμα τους.
Τις στραγγίζουμε καλά και τις ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Τις απλώνουμε σε ένα ταψί του φούρνου και τις ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά.
Σερβίρουμε αφού τις πασπαλίσουμε με ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
Μοιράσου: