Τα (σωστά) σημεία για να βάλεις άρωμα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 17:58

Τα (σωστά) σημεία για να βάλεις άρωμα

Πριν ψεκάσεις όλο σου το σώμα με άρωμα, πρέπει να σκεφτείς τα σημεία ''κλειδιά''.

 

Όταν κοιμάμαι φορώ μερικές σταγόνες Chanel No5'', είχε δηλώσει η Marilyn Monroe, όταν τη ρώτησαν τι προτιμά να φοράει όταν ξαπλώνει στο κρεβάτι. Κινούμενη σε αυτό το πλαίσιο καλό θα ήταν να ξέρεις τα σημεία κλειδιά για να ξεκάσεις το αγαπημένο σου άρωμα.

Το άρωμα που επιλέγεις είναι μέρος της γοητείας σου. Η αίσθηση που θα αφήσεις πίσω σου όταν κοιτάξεις και μετά απομακρυνθείς. Αν βρεις αυτό που σου ταιριάζει μετά αρκεί μόνο να ψεκάσεις 2-3 σταγόνες στα σωστά σημεία.

Στα μαλλιά

Για να διατηρηθεί το άρωμα για πολλές ώρες δοκιμάστε να ψεκάσετε τα μαλλιά σας κρατώντας πάντα το μπουκάλι αρκετά μακριά. Αν το κάνετε από πολύ κοντά είναι πιθανό το αλκοόλ να αφυδατώσει τα μαλλιά σας.

Πίσω από τα αυτιά

Ο λαιμός μπορεί να είναι ο πλέον διαδεδομένος αλλά ενέχει κινδύνους. Για να μη μαυρίσουν τα κολιέ σας μπορείτε να ρίξετε δύο σταγόνες πίσω από τα αυτιά. Σε κάθε φιλί που ανταλλάσετε θα γίνεται δουλειά.

Πίσω από τα γόνατα

Η θερμότητα που παράγεται από την τριβή είναι ιδανική για να βοηθήσει στην απελευθέρωση του αρώματος καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Στον καρπό

Ένα ακόμα σημείο που θα βοηθήσει στην απελευθέρωση εξαιτίας της θερμότητας που παράγουν οι παλμοί.

ladylike.gr