Ποιο γνώρισμα του ζωδίου σου είναι απωθητικό για τους άντρες;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 20:41

Ποιο γνώρισμα του ζωδίου σου είναι απωθητικό για τους άντρες;

Δες στη λίστα που ακολουθεί ποιο χαρακτηριστικό του ζωδίου σου είναι απωθητικό στους άντρες, ώστε κατανοώντας το να μπορέσεις σταδιακά να το εξαλείψεις, προκειμένου να έχεις καλύτερη τύχη στην ερωτική σου ζωή.

 

ΚΡΙΟΣ
Το ότι είσαι αρκετά δυναμική και sexy δεν είναι πάντοτε στα υπέρ σου. Για την ακρίβεια το υπερβολικά τσαμπουκαλίδικο στυλ σου μπερδεύει, καθώς αντιστρέφονται εύκολα οι ρόλοι σχετικά με το ποιος είναι το αρσενικό στη σχέση. Για τους άβουλους ή τους πιο μαλθακούς τύπους είσαι υπέροχη γιατί παίρνεις πρωτοβουλίες, έλα όμως που εσένα δε σε ελκύουν οι συγκεκριμένοι τύποι αντρών.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ανάγκη σου για συναισθηματική εξασφάλιση σε κάνει πολύ κτητική και κατ” επέκταση ζηλιάρα, κι αυτό είναι ένα γνώρισμα που δεν αρέσει στους περισσότερους άντρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το ότι μιλάς πολύ. Αν δεν τον αφήνεις τον άλλον να «σταυρώσει» κουβέντα, πετάγεσαι και τον διακόπτεις μόλις πάει να πει κάτι και του δείχνεις συνεχώς ότι τα ξέρεις όλα κι έχεις άποψη επί παντός επιστητού, τι θα κάνει; Προσπάθησε να μειώσεις την ακατάσχετη φλυαρία σου. Να θυμάσαι ότι ενίοτε η «σιωπή είναι χρυσός».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι «φτιαγμένη» για να κάνεις οικογένεια και παιδιά κι όσο δεν βρίσκεις τον κατάλληλο, τόσο αγχώνεσαι. Ωστόσο κανείς, μα κανείς άνδρας, δεν θέλει να το ακούσει αυτό από το πρώτο ραντεβού ή στην αρχή μιας γνωριμίας. Κράτα την αγωνία για τον εαυτό σου και προσπάθησε να μειώσεις το άγχος σου, καθώς και τις «βαρύγδουπες» δηλώσεις σου.

ΛΕΩΝ
Το ότι θες να γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής και το ότι θες να στρέφεις τα βλέμματα όλων πάνω σου. Όμως, όλη αυτή η υπερβολή κι ο ντόρος που συχνά προκαλείς γύρω από το άτομό σου, μπορεί να κάνει έναν άντρα στο επόμενο 10λεπτο να γυρίσει αλλού το κεφάλι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η τελειομανία σου είναι συχνά ενοχλητική ως χαρακτηριστικό γνώρισμα του ζωδίου σου. Σταμάτα απλώς να επισημαίνεις την κάθε λεπτομέρεια.

ΖΥΓΟΣ
Σταμάτα να δείχνεις ότι «καίγεσαι» τόσο πολύ για σχέση. Πολλοί άντρες φοβούνται τη δέσμευση, επομένως δεν είναι ανάγκη να το «φωνάζεις από μακρυά» ότι εσύ τη λατρεύεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το «μυστήριο» είναι sexy, αλλά μάλλον το παρακάνεις με το ύφος «με ενοχλείς αλλά πες αυτό που έχεις να πεις να τελειώνουμε», όπως επίσης και με τις μονολεκτικές απαντήσεις σε κάθε του απόπειρα να ανοίξει κουβέντα μαζί σου. Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του και είναι γνήσιο αρσενικό, δηλαδή ο τύπος που σου αρέσει, θα γυρίσει την πλάτη του και θα φύγει, αρνούμενος να σου κάνει τεμενάδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σταμάτα να τονίζεις ότι οι σχέσεις σε περιορίζουν κι ότι το παν είναι να περνάς καλά. Σωστό μεν, αλλά ως ένα σημείο. Οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους κι όταν είσαι με έναν άνθρωπο, ενδέχεται να τύχουν διάφορες αναποδιές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ότι είσαι μαθημένη στα δύσκολα, δε σημαίνει ότι είσαι πια τόσο αυτάρκης, όσο παρουσιάζεσαι και δεν έχεις ανάγκη κανέναν για να στηριχτείς στη ζωή σου. Τα καταφέρνεις και μόνη σου καλά, αλλά με τη σωστή συντροφιά θα είσαι καλύτερα και αυτό δεν είναι δείγμα αδυναμίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πολύ ανεξαρτησία και το «θέλω έναν άντρα που να είναι πρωτίστως φίλος μου». Στο μυαλό του άντρα μεταφράζεται «τώρα είμαι μαζί σου αλλά αν μου την πέσει κι ο τάδε, ok, κανείς δεν είναι κανενός».

ΙΧΘΥΕΣ
To ότι συχνά είσαι στον κόσμο σου. Πρώτον, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αντιληφθείς κατόπιν εορτής και μετά από τα σχόλια των φίλων σου ότι ο άλλος σε φλέρταρε τόση ώρα, αφού αποκαρδιωμένος θα σου πει «καληνύχτα». Επιπλέον, πάρε απόφαση ότι πρίγκιπες δεν υπάρχουν.

Πηγή: astrology.gr