Η ερωτική συμπεριφορά των αντρών αναλόγως του ζωδίου τους!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 20:43

Η ερωτική συμπεριφορά των αντρών αναλόγως του ζωδίου τους!

Δες εδώ ποια είναι η βασική ερωτική συμπεριφορά του κάθε άντρα αναλόγως του ζωδίου του, ώστε να γνωρίζεις ακριβώς τι να περιμένεις στο sex! Γιατί κάθε άντρας αναλόγως του ζωδίου του έχει κάποιες στάνταρ συμπεριφορές ακόμη και στο sex!

 

Κριός
Ο Ασυγκράτητος
Αυτός ο φλογερός άντρας είναι γνωστό ότι θα «κτυπήσει ό, τι κινείται». Είναι κυνηγός και μόλις δει το θήραμά του «παίρνει φωτιά» με τη μία.

Ταύρος
Ο Άφθονος
Ο Κριός διακατέχεται από το πάθος της στιγμής αλλά θέλει το χρόνο του. Θα φάει, θα πιει, θα χαλαρώσει, σε σημείο που θα αρχίσεις να απογοητεύεσαι ότι δε σε θέλει και τόσο. Μόλις όμως καλύψει τις άλλες ανάγκες του, τότε προετοιμάσου να απολαύσεις την αφθονία των ηδονικών του παιχνιδιών που είναι μακράς διάρκειας και μεγάλης έντασης.

Δίδυμοι
Ο Επικοινωνιακός
Ο Δίδυμος βγάζει όλο το επικοινωνιακό του ταλέντο και στο κρεβάτι. Είναι αεικίνητος, απεριόριστος και παιχνιδιάρης, όμως αν έχεις συνηθίσει στη σιωπή κατά τη διάρκεια του σεξ και μόνο τα βογκητά, με αυτόν ίσως σοκαριστείς λίγο από τα σέξι και σαγηνευτικά λόγια του.

Καρκίνος
Ο Αισθηματίας
Ο Καρκίνος είναι πολύ συναισθηματικό ζώδιο. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει ένταση και πάθος αλλά ότι το βγάζει, μόνο αν νιώσει οικειότητα με το άλλο πρόσωπο.

Λέων
Ο Νάρκισσος
Το πάθος του Λέοντα είναι μεγαλειώδες όπως και ο ίδιος και βρίσκει διάφορους ευφάνταστους τρόπους για να παρέχει και να λαμβάνει ευχαρίστηση στο σεξ αλλά και να… αυτοθαυμάζεται για τις επιδόσεις του.

Παρθένος
Ο «Μανιακός»
Μπορεί να εκπλαγείς αν διαπιστώσεις ότι ο ντροπαλός, συγκρατημένος Παρθένος μπορεί να μετατραπεί σε μανιακό του σεξ και χωρίς αντιβακτηριδιακά, αντισηπτικά και λευκά, καθαρά σεντόνια.

Ζυγός
Ο Γνώστης
Αυτό ο άντρας είναι καλλιτέχνης, όταν βρεθεί σεξουαλικά με μια γυναίκα που θέλει. Θα έχει κάνει την κίνησή σου (διακριτικά βέβαια) ακόμα και μέσα σε δημόσιο χώρο για να σου δείξει τις προθέσεις του.

Σκορπιός
Ο Απόλυτος
Παθιασμένος, ίσως και λίγο έκφυλος, ο Σκορπιός είναι από τα πιο ερωτικά ζώδια. Ενώ η σεξουαλικότητα και ο μαγνητισμός του δύσκολα αφήνουν ασυγκίνητη και την πιο αδιάφορη γυναίκα, το να πας στο κρεβάτι με έναν Σκορπιό έχει μεγάλο ρίσκο, μη «κολλήσεις» μαζί του στην περίπτωση που εκείνος το μόνο που θέλει είναι το sex.

Τοξότης
Ο Δον Ζουάν
Ο Τοξότης παραδίδει σεμινάρια στην τέχνη της αποπλάνησης και ως καλός σκοπευτής ξέρει τα πάντα για το κυνήγι και τα θηράματα. Το κακό με αυτό το ζώδιο είναι ότι δημιουργεί υψηλές προσδοκίες που στο τέλος ανακαλύπτεις ότι είναι δεν είναι 100% πραγματικές.

Αιγόκερως
Tο αργοκίνητο καράβι
Ο Αιγόκερως δεν θα ξεδιπλώσει τα ταλέντα του στο σεξ με τη μία. Αργεί να δείξει ότι του αρέσεις, αργεί να κάνει την πρώτη κίνηση, αργεί να σε πάει στο κρεβάτι, σε σημείο που σε φτάνει σε παροξυσμό.Το σίγουρο πάντως είναι πως στο τέλος θα σε ανταμείψει πλουσιοπάροχα.

Υδροχόος
Ο Πειραματιστής
Το μόνο που δεν μπορείς να πεις για ένα Υδροχόο είναι ότι το σεξ μαζί του είναι βαρετό. Οι πειραματισμοί του δεν σταματούν ποτέ και το σεξ είναι ένα πεδίο εξερεύνησης και πρόκλησης.

Ιχθύς
Ο kinky παλιομοδίτης
Μοιάζει πολύ με τον Καρκίνο, αλλά επιδιώκει περισσότερο το συναισθηματικό δέσιμο στο σεξ, παρά το σωματικό. Πάθος, αγάπη, προσοχή, υπομονή, όλα πρέπει να τα έχεις με τον Ιχθύ. Όταν «χορτάσει» κάπως, τότε θα μεταμορφωθεί και θα βγάλει όλο τον ερωτισμό του, με αρκετές όμως δόσεις διαστροφής, οπότε μη σε ξεγελά το αγαθιάρικο και λίγο παλιομοδίτικο, ρομαντικό στυλ του.


Πηγή: astrology.gr




00 inkefalonia general ad 300X250