Έξι φθινοπωρινές «υπερ-τροφές» που θα σας κάνουν να πείτε…αντίο στο λίπος

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2015 19:39

Έξι φθινοπωρινές «υπερ-τροφές» που θα σας κάνουν να πείτε…αντίο στο λίπος

 Το φθινόπωρο έχει το δικό του μενού. Ποιες είναι οι έξι τροφές που συμβάλλουν στην απώλεια λίπους;


Μαύρη σοκολάτα: Περιλαμβάνει δύο συστατικά που δίνουν ώθηση στον οργανισμό: Την καφεΐνη και τις αντιοξειδωτικές κατεχίνες. Καταναλώστε ένα μικρό κομματάκι την ημέρα, έτσι ώστε και να καίτε λίπος και να μην παίρνετε παραπανίσιες θερμίδες χωρίς λόγο.
Κανέλα: «Βασιλιάς» του μεταβολισμού, η κανέλα έχει αντιφλεγμονώδη δράση και ανάμεσα στα πολλά καλά που σας παρέχει βοηθά στο να καίτε ευκολότερα το λίπος.
Γλυκοπατάτες: Αποτελούν το κρυφό μυστικό για το κάψιμο λίπους. Είναι τέλεια πηγή φυτικών ινών οι οποίες σας βοηθούν να νιώθετε γεμάτοι και να μην πεινάτε ενώ από την άλλη καίτε θερμίδες μιας και βάζετε σε δουλειά τον μεταβολισμό σας.
Γαλοπούλα: Είναι καθαρή πρωτεΐνη και σας προκαλεί το αίσθημα του κορεσμού, ενώ ταυτόχρονα απαιτεί αρκετή ενέργεια για να χωνευτεί πράγμα που σημαίνει πως αυξάνεται ο μεταβολισμός σας. Προτιμήστε να τρώτε γαλοπούλα χωρίς την πέτσα για να μειώσετε ακόμα περισσότερο τις θερμίδες που παίρνετε.
Αχλάδια: Τα αχλάδια περιέχουν μεγάλες ποσότητες πηκτίνης η οποία βοηθά στον να μην απορροφά το σώμα σας λίπος.
Γκρέιπφρουτ: Αυτό το φρούτο είναι ιδανικό για το φθινόπωρο. Το γκρέιπφρουτ αποτελεί τέλεια πηγή ινών που μπορούν να σας κρατήσουν χορτάτους για περισσότερο. Δοκιμάστε να το βάλετε στη σαλάτα σας.
Πηγή: ygeia-news.com

e-diet.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250