Σε ποιο σημείο του σώματος ερεθίζονται περισσότερο οι γυναίκες;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 12:05

Σε ποιο σημείο του σώματος ερεθίζονται περισσότερο οι γυναίκες;

Απρόσμενες αποκαλύψεις έκανε μια έρευνα από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn, σχετικά με το ποια σημεία στο σώμα τους, οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τις “ανάβουν” περισσότερο στο σεξ, όταν ο σύντροφός τους επικεντρώνει την... προσοχή του σε αυτά.

 

Σε δείγμα 2.032 γυναικών τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το #1 πιο ερεθιστικό σημείο στο κορμί μιας γυναίκας, σύμφωνα με τα όσα οι ίδιες απάντησαν, είναι οι θηλές της στο στήθος, με το 35% από τις συμμετέχουσες στην έρευνα να αποκαλύπτουν πως όταν ο σύντροφός τους είναι προσεκτικός αλλά... επίμονος σε εκείνο το σημείο, εκείνες... τρελαίνονται!

Στην δεύτερη θέση προτιμήσεων ήρθε ο λαιμός, με το 28% των γυναικών να αναδεικνύει εκείνο το σημείο ως το πιο ερεθιστικό επάνω του.

Από την άλλη πλευρά οι γλουτοί έλαβαν το 15% των γυναικείων προτιμήσεων, η πλάτη το 6% και το στομάχι ήρθε τελευταίο με μόλις 4%.

Η ερευνητές από την εταιρεία Skyn διευκρίνισαν ότι επίτηδες άφησαν εκτός των πιθανών απαντήσεων την περιοχή του αιδοίου, επειδή είναι γνωστό πως είναι... εκτός συναγωνισμού!

Τώρα, κύριοι, ξέρετε...

Πηγή: Entertv.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250