To «Prison Break» επιστρέφει στην TV με νέα επεισόδια!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Αυγούστου 2015 17:50

To «Prison Break» επιστρέφει στην TV με νέα επεισόδια!

Είναι πλέον και επίσημο! Το «Prison Break» επανέρχεται στην μικρή οθόνη με νέα επεισόδια!

 

Αν η συγκεκριμένη σειρά ήταν από τις αγαπημένες σου τότε μπορείς να ενθουσιαστείς ελεύθερα! Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadlinereports, η δημοφιλής Αμερικανική τηλεοπτική σειρά που ολοκληρώθηκε το 2009 μετά από 4 συνολικά seasons, επιστρέφει με 10 νέα επεισόδια! 

Το πρώτο νέο επεισόδιο της σειράς, μάλιστα, γράφεται αυτή την περίοδο από τον δημιουργό της, τον Paul Scheuring. Οι πρωταγωνιστές του «Prison Break», o Wentworth Miller και ο Dominic Purcell θα επιστρέψουν ασφαλώς στον ρόλο των δύο αδερφών που μας καθήλωσαν με τις περιπέτειες απόδρασής τους επί 4 συνεχόμενες σεζόν.

Το εύλογο ερώτημα που τίθεται φυσικά είναι πώς γίνεται να επιστρέψει στη σειρά ο Wentworth Miller, από τη στιγμή, που ο χαρακτήρας του, aka. ο Michael Scofield πέθανε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Ο πρόεδρος του καναλιού Fox σε σχετικές δηλώσεις του υποστήριξε ότι η πλοκή των νέων επεισοδίων θα συνεχίσει το storyline από εκεί ακριβώς που το άφησε το finale της σειράς, και ότι σαφώς και θα απαντηθούν τέτοιου είδους ερωτήματα στα επεισόδια που θα δικαιολογούν το comeback και των δύο αδερφών. Ακόμη, δήλωσε πως κάποιοι από τους γνωστούς χαρακτήρες της σειράς θα επιστρέψουν κι εκείνοι στο sequel της!

Εν αναμονή λοιπόν να δούμε τους αδελφούς Scofield σε νέες on screen περιπέτειες!

Για να δούμε…από που θα αποδράσουν αυτή τη φορά;!


neolaia.gr