Διακοπές: Τι ταιριάζει σε κάθε ζώδιο;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 19:23

Διακοπές: Τι ταιριάζει σε κάθε ζώδιο;

Προτείνουμε με τη βοήθεια του Stardome.gr ένα καλοκαιρινό προορισμό για κάθε ζώδιο και το ιδανικό αυτοκίνητο που θα κάνει το ταξίδι αξέχαστο.

 
Μιχάλης Βαφείας

Υπάρχουν εκείνοι που στις διακοπές τους τα θέλουν όλα στο πιάτο και προγραμματίζουν τα πάντα μέχρι και στη τελευταία λεπτομέρεια. Αν είσαι από αυτούς, τότε αυτό το άρθρο μάλλον δεν είναι για εσένα. Καλά να περάσεις λοιπόν και τα λέμε από Σεπτέμβρη! Αν όμως ανήκεις σε εκείνους που περιμένουν τις διακοπές για να ζήσουν τη περιπέτεια και να εξερευνήσουν νέες διαδρομές και τοποθεσίες με πιστό σύντροφο το αυτοκίνητο τους, θέλουμε την αμέριστη προσοχή σου. Παρακάτω προτείνουμε με βάση το ζώδιο σου ένα προορισμό διακοπών που θα σε συναρπάσει και το αυτοκίνητο που θα σε συντροφέψει πιστά. Πίστεψε μας, αυτά που θα διαβάσεις για τα ζώδια στις επόμενες σελίδες ισχύουν. Χωρίς πλάκα! Άλλωστε, επιστρατεύσαμε το Stardome.gr. Και το Stardome.gr δεν πέφτει ποτέ έξω. Και κάτι ακόμη: Αν ξέρεις τον ωροσκόπο σου, να διαβάσεις και τη πρόταση που κάνουμε για αυτόν, γιατί σε επηρεάζει εξίσου.

ΚΡΙΟΣ

Ιδανικός προορισμός: Υπάρχουν δύο πράγματα που εξιτάρουν ένα Κριό στις διακοπές: (1) να πάει κάπου που δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά, (2) η διαδρομή να έχει ένα βαθμό δυσκολίας που θα κρατά τις αισθήσεις σε εγρήγορση και την αδρεναλίνη σε υψηλά επίπεδα. Η πρόταση μας για φέτος που συνδυάζει όλα τα παραπάνω: ένας γύρος της Κρήτης με αυτοκίνητο. Θερμή παράκληση: μην οδηγείς μετά την κατανάλωση ρακής!

Ιδανικό αυτοκίνητο: Nissan Qashqai

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδανικός προορισμός: Η πρόκληση για εσένα δεν είναι να φτάσεις γρήγορα όπου πας, αλλά να φτάσεις όσο πιο μακριά μπορείς. Στα μπόνους είναι ότι λατρεύεις τις εναλλαγές τοπίων και την επαφή με τη φύση. Στα μείον σου, ότι έχεις ανάγκη από ένα σταθερό σημείο αναφοράς για τις εξορμήσεις σου. Η πρόταση μας για φέτος είναι Μεσσηνία! Με σταθερό σημείο αναφορά την Καλαμάτα μπορείς να εξερευνήσεις όλη τη Νότια Πελοπόννησο: θάλασσα και βουνό.

Ιδανικό αυτοκίνητο: Jeep Renegade

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδανικός προορισμός: Έχεις έρθει σε αυτή τη ζωή για να μας αποδείξεις ότι η συνήθεια είναι ισοδύναμο της ανίας και η ποικιλία είναι που κάνει τον κόσμο να γυρίζει. Εξ ου και δεν μπορείς να περιορίζεσαι σε συνηθισμένο αυτοκίνητο, σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, στην ίδια παρέα. Ιδανικά θα φορτώσεις το πορτμπαγκάζ και θα κάνεις ένα road trip χωρίς τελικό προορισμό. Η πρόταση μας για φέτος είναι Εύβοια. Δεν φαντάζεσαι τι μέρη θα ανακαλύψεις εκεί!

Ιδανικό αυτοκίνητο: Ford Mondeo Wagon

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδανικός προορισμός: Σου αρέσει η επαφή με το υγρό στοιχείο. Άρα σίγουρα θάλασσα. Δεν μπορείς τη υπερβολική βαβούρα στο δρόμο (και γενικά). Συνεπώς, οι ακραία τουριστικές περιοχές απορρίπτονται. Επιπλέον οι προορισμοί με παράδοση και καλή κουζίνα είναι must. Η πρόταση που συνδυάζει όλα τα παραπάνω για φέτος είναι η Χίος. Στα συν επίσης ότι θα συναντήσεις στη διαδρομή τοποθεσίες με τη δική τους ξεχωριστή ιστορία. Θυμήσου μας και δε θα χάσεις.

Ιδανικό αυτοκίνητο: Hyundai i30

ΛΕΩΝ

Ιδανικός προορισμός: Ησυχία; Γαλήνη; Τι είναι αυτά; Το καλοκαίρι είναι η εποχή σου και θες να την γιορτάσεις, να την πιείς στο ποτήρι σαν το πιο δροσερό κοκτέιλ, να την ερωτευτείς σαν παιδί! Θες να είσαι στο επίκεντρο του χορού, της διασκέδασης, της προσοχής. Και ειδικά φέτος (για λόγους αστρολογικούς που δεν έχει ουσία να τους εξηγήσουμε αυτή τη στιγμή) θέλεις να ζήσεις τα πάντα υψωμένα στη νιοστή. Η πρόταση μας είναι tour στις κοσμοπολίτικες Κυκλάδες: Μύκονος, Πάρος, Ίος, Σαντορίνη. Have fun!

Ιδανικό αυτοκίνητο: Opel Adam Rocks

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδανικός προορισμός: Εκεί που χτυπά η καρδιά της φύσης, εκεί που η τεχνολογία, ο τουρισμός και ο πολιτισμός δεν έχουν μολύνει το περιβάλλον, εκεί είναι που θα βρεις την καλοκαιρινή σου Ιθάκη. Ναι, η προηγούμενη πρόταση δεν είναι απλά μια παρομοίωση. Η Ιθάκη μοιάζει ο ιδανικός προορισμός καθώς συνδυάζει όλα τα παραπάνω. Και αν λαχταρήσεις κάποιες μέρες λίγο πιο κοσμοπολίτικη ζωή, πετάγεσαι μέχρι την Κεφαλονιά. Α και μη ξεχάσεις το ποδήλατο σου για απολαυστικές διαδρομές!

Ιδανικό αυτοκίνητο: Suzuki Vitara

ΖΥΓΟΣ

Ιδανικός προορισμός: Για φέτος κάνε την έκπληξη: μη επιλέξεις διακοπές με βάση το που πηγαίνει ο πιο κουλ κόσμος, που κυκλοφορούν οι ομορφότερες υπάρξεις, που γίνονται τα διασημότερα πάρτι. Φέτος οι διακοπές σου θα έχουν επίκεντρο την αρμονία. Ισορροπία ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, πόλεις με αρχιτεκτονική αισθητική, αλλά και απομονωμένες γωνιές που κυριαρχεί η ομορφιά του τοπίου. Η πρόταση μας λοιπόν για φέτος είναι Κέρκυρα!

Ιδανικό αυτοκίνητο: Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδανικός προορισμός: Με τη διετία που έχεις περάσει, φέτος οι διακοπές για εσένα είναι ΑΝΑΓΚΗ (ναι, όσοι ξέρουμε από αστρολογία σε καταλαβαίνουμε να ξέρεις). Και περισσότερο από ποτέ έχεις ανάγκη να ηρεμήσεις, να έρθεις πάλι σε επαφή με τον εαυτό σου, να αποφορτιστείς. Και που αποφορτίζεται ένας/μια Σκορπιός; (α) Κοντά στη θάλασσα, (β) μακριά από φασαρία και αντιπερισπασμούς. Camping λοιπόν σε ένα εναλλακτικό νησί των Κυκλάδων είναι must. Προτείνουμε Αμοργό.

Ιδανικό αυτοκίνητο: Renault Clio

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδανικός προορισμός: Η φύση σου πάντα ανήσυχη. Το ταξίδι είναι στο αίμα σου. Το απρόοπτο είναι αυτό που σε κρατά ζωντανό. Τι να πει λοιπόν κάποιος σε εσένα, που ακόμη και μια πρόταση μπορεί να αισθάνεσαι ότι σε περιορίζει; Σίγουρα κάτι αντισυμβατικό! Η πρόταση μας για φέτος είναι ο Όλυμπος! Αν σου τη βαρέσει μπορείς να ανέβεις το βουνό. Αν θέλεις παραλίες, το τοπίο θα σου πάρει τα μυαλά. Εδώ είναι το ταξίδι Τοξότη!

Ιδανικό αυτοκίνητο: Citroen C4 Cactus

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδανικός προορισμός: Δουλεύεις πιο σκληρά από το μέσο όρο και κατά συνέπεια δικαιούσαι να ξεκουραστείς αντίστοιχα περισσότερο. Δε θέλεις διαδρομές που να σε ζορίσουν, ούτε μεγάλη ταλαιπωρία για να βρεις μια αξιοπρεπή παραλία με τις ανέσεις που χρειάζεσαι για να νιώσεις όμορφα. Τι καλύτερο λοιπόν από τα να βρεθείς στην πανέμορφη Άνδρο; Όλες οι ανέσεις και η πολυτέλεια που θα σε ικανοποιήσουν σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

Ιδανικό αυτοκίνητο: Seat Mii

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδανικός προορισμός: Διακοπές για εσένα σημαίνει ευκαιρία για νέες γνωριμίες, πειραματισμούς με νέα μέρη, άγνωστες γεύσεις, εκκεντρικές επιλογές. Η απόσταση ή η διαδρομή δε σε απασχολεί, αρκεί να την μοιράζεσαι με καλή παρέα. Και ναι, υπάρχει ένα μέρος στην Ελλάδα που καλύπτει όλα τα παραπάνω: Λέσβος! Ετοιμάσου να εκστασιαστείς!

Ιδανικό αυτοκίνητο: Honda CR-V

ΙΧΘΥΕΣ

Ιδανικός προορισμός: Πάντα είσαι ο βολικός συνταξιδιώτης. Πάντα έτοιμος να ακολουθήσεις όπου προτείνει η παρέα και θα περάσουν όλοι καλά. Και επιπλέον κάνεις και τον οδηγό όλων! Έ, όχι! Φέτος θα γίνει το δικό σου! Θέλεις κάτι εναλλακτικό, έξω από τα δεδομένα, χωρίς έγνοιες! Εκεί που το πρόγραμμα έρχεται τούμπα και η νύχτα γίνεται μέρα. Ναι, καλά το κατάλαβες: Ικαρία είναι ο προορισμός σου για φέτος!

Ιδανικό αυτοκίνητο: Volkswagen Polo


ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ, ΤΟ GOCAR ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250